≫ 

Ulaganje u sigurnu budućnost: Evo zašto treba da zakupite lokal na najmodernijoj pijaci u Beogradu

Prva javna licitacija za nove lokale na najpopularnijoj gradskoj pijaci "Kalenić", održaće se 21. novembra 2016. godine u 15 časova, u zgradi opštine Vračar

  • 0

JKP "Gradske pijace", kao lider u pijačnoj delatnosi i pokretač održivosti lokalne privrede, raspisuju 14. novembra 2016. godine, oglas povodom licitacije za dodelu lokala na najposećenijoj pijaci u Beogradu, pijaci "Kalenić".

Proglašeni pobednici za najtežu bundevu i najlepšu umetničku figuru od bundeve (FOTO)

Najsavremeniji lokali na pijaci "Kalenić", po tehničkoj opremljenosti, izgrađenosti infrastrukture, lokaciji i okruženju, pružaju mogućnost za pokretanje uspešnog poslovanja i dobre zarade.

Foto: Promo Foto: Promo

Prva javna licitacija za lokale održaće se 21. novembra 2016. godine, u prostorijama GO Vračar, sa početkom u 15 časova, a rok za preuzimanje licitacionog broja je istog dana do 12 časova. Početna cena za svaki od ponuđenih lokala je 500.000,00 dinara, a licitacioni bod iznosi 25.000,00 dinara. Pored novoizgrađenih lokala na pijaci "Kalenić", zainteresovana lica imaće mogućnost da konkurišu na javnom oglasu za lokale koji se nalaze na atraktivnim lokacijama drugih beogradskih pijaca. Javni oglas biće raspisan 11. novembra 2016. godine.

JKP "Gradske pijace" oglašavanjem lokala na jasan i definisan način, podstiču otvaranje novih radnih mesta i pružaju jedinstvenu priliku svim zainteresovanim licima da obezbede sigurnu budućnost.

(Telegraf.rs/ PR)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA