TRKE SMRTI PORED CECINE KUĆE: Klinci se zaleću, igraju srpski rulet

Stanari su se obraćali za pomoć Gradskom sekretarijatu, ali su dobili odgovor da te stvari nisu u njihovoj nadležnosti

  • 8

U suludoj trci da prestignu autobuse i isprave krivninu kraj kuće folk zvezde Svetlane Ražnatović, vozači stavljaju glavu u torbu. Ova opasna igra smrti preti da postane kobna ne samo za one koji ludački jure makadamskim putem Ljutice Bogdana već i za stanare i one koji parkiraju u tom delu ulice.

S KAMEROM U RUCI SKOČILA SAM IZ AVIONA SA 3.000 METARA: Pogledajte moj snimak i drhtite sa mnom iznad Beograda (FOTO) (VIDEO)

Stoga su oni koji žive u Ljutice Bogdana od broja 18 do 26 sami postavili kamere, a na snimcima su zabeleželi ubitačna preletanja pod punim gasom i sudare. Uputili su i peticiju Gradu Beogradu i da ih zaštite i od pomahnitalih vozača.

– Pitanje je dana kada će neko poginuti! Imamo mnogo dece. Ne smemo ni prodavnice da ih pustimo, da ih neko ne bi udario kolima. Ulica se sužava kod stadiona Crvene zvezde, a autobus usporava jer staje na stanici. Onda se ljudi zalete i je hoće preko našeg parkinga da ga prestignu i da izlete što pre kod Cecine kuće. Neće da se vuku iza autobusa goire ka Dedinju, pa onda ugrožavanju i svoj i tuđi život – objašnjava Anđelija Ivanović, predsednica kućnog saveta stanara zgrade broj 24.

Stanari su se obraćali za pomoć Gradskom sekretarijatu, ali su dobili odgovor da te stvari nisu u njihovoj nadležnosti.

(Telegraf.rs/ Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajko

    9. novembar 2016 | 01:42

    Za vozace po Beogradu treba utrostruciti kazne ioduzimati vozacke dozvole za svako prekoracenje brzine od 20km/cas i to je realnost,jer su trecina kupili vozacke dozvole sitan novac.

  • realni

    9. novembar 2016 | 07:57

    gde je ova tu su i problemi.

  • severnetribine

    9. novembar 2016 | 15:58

    Izgleda da je ovo lazna vest!! U Ljutice Bogdana odavno nema makadama i od skoro je rekonstruisana i stavljen novi asfalt!! Pre toga je godinama bio asfalt, bilo je rupa tu i tamo ali makadam nije odavno. To je jedno. Drugo: ova prica je smisljena zbog Cece i uklapa se u sharadu oko nje. Da se doticna spomene sto vise po bilo koju cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA