Beograd traži najlepše okićenu kuću

Konkurs biti raspisan 15. novembra na koji će građani moći da se prijavljuju do 5. decembra, na poznate telefone Beokom servisa

  • 6

Posle uključivanja dekorativnog novogodišnjeg osvetljenja, ove godine Grad Beograd planira da ode i korak dalje raspisivanjem konkursa za najlepšu okićenu stambenu fasadu ili terasu u prestonici, a koje će biti dekorisane u skladu sa predstojećim praznicima, najavio je danas direktor Beokom servisa Darko Glavaš.

On je za Beoinfo istakao da će konkurs biti raspisan za najlepše okićene fasade novogodišnjom rasvetom i dekoracijom stambenih zgrada, takođe i za okićene fasade stambenih kuća, kao i za one terase koje na taj način doprinose celokupnom svečarskom ambijentu u Beogradu.

- Građani su naši partneri u ovom poslu i zato želimo da omogućimo svima koji hoće da doprinesu kompletnom pozitivnom utisku da nam se pridruže, a taj trud biće nagrađen adekvatnim nagradama – naveo je Glavaš.

Foto: Jelena Gačić Foto: Jelena Gačić

On je precizirao da će konkurs biti raspisan 15. novembra na koji će građani moći da se prijavljuju do 5. decembra, na poznate telefone Beokom servisa: 0800110011 (besplatan poziv za Telekom mrežu), i za sve ostale mreže na broj telefona 011/30 90 007.

Komisija, u kojoj će biti predstavnici JKP "Javno osvetljenje“, Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalno stambene poslove, JKP "Zelenilo Beograd“ i Beokom servisa, obilaziće, od 5. do 15. decembra prijavljene lokacije, najavio je sagovornik Beoinfa.

Foto: beograd.rs Foto: beograd.rs

- Nagrade za prva mesta u svakoj od tri kategorije (najleše okićena terasa, fasada zgrade i najlepše okićena kuća) biće novčana, pa će dobitnici na ovaj način moći da osvojena sredstva dalje ulažu u neku buduću novogodišnju rasvetu i dekoraciju, kako bi zajedno dopruneli da naš grad bude privlačniji – istakao je Glavaš.

Foto: beograd.rs Foto: beograd.rs

On je podsetio da je Grad Beograd u noći između 10. i 11. novembra uključio kompletnu svečanu novogodišnju rasvetu na 51 lokaciji širom grada, uključujući i niz novih mesta koja su po prvi put osvetljena rasvetnim elementima najnovije generacije. Takođe je podsetio da od 1. decembra kreće da se intezivno odvija novogodišnji program širom prestonice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    12. novembar 2016 | 16:08

    Nasi ljudi uvek nadju razlog da dzangrizaju i da se bune,okitite sve ulepsajte sve u praznicnom duhu,ko zna mozda vam pomogne da se oraspolozite.Lepo je to,nemojte sve uvek racunati kroz pare.A ti sto radis za 18 hiljada ako ti se ne svidja trazi drugi posao,nemoj javno da kukas.Posla ima,samo je pitanje ko ce koliko rukave da zavrne.Najlakse kukati

  • DN

    12. novembar 2016 | 14:08

    Ja jos nisam dobila platu za avgust,necu ni jelku moci da okitim, a ne kucu!

  • Hahahaha!

    12. novembar 2016 | 15:28

    Pa ako su ovi iz gradske uprave odlepili da kite grad dva meseca pre Nove godine, što bi morali i građani da budu nenormalni?! Ima se, može se, a? Sa platom od 18000!? Fantazija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA