MELANIJA TRAMP rođaka Knausa iz Beograda? Evo šta kažu članovi ovih porodica

Ono što je ipak sigurno je da nosioci ovog prezimena dolaze iz Slovenije, ali ipak ne mogu sa sigurnošću da tvrde da su u srodstvu sa prvom damom Amerike

  • 8

Da se pobedi republikanskog kandidata Donalda Trampa na predsedničkim izborima u SAD raduju i Beograđani, potvrdile su nam dve porodice koje nose devojačko prezime njegove supruge Melanije Knavs!

MELANIJIN ZAVIČAJ SLAVI TRAMPOVU POBEDU: Seva u Sevnici, ovako se raduju uspehu slovenačkog zeta (FOTO) (VIDEO)

Vremenom je prezime pretrpelo malu izmenu, tako da se u Srbiji piše i izgovara Knaus. Ono što je ipak sigurno je da nosioci ovog prezimena dolaze iz Slovenije, ali ipak ne mogu sa sigurnošću da tvrde da su u srodstvu sa prvom damom Amerike.

PRELEPA TRAMPOVA MELANIJA dobija jednu ulicu na Balkanu!

Anka Knaus kaže da je njen suprug Ludvig kratko vreme živeo u mestu Kočevje, koje se nalazi na 80 kilometara od rodnog mesta Melanije Tramp - Sevnica.

Foto: Tanjug/AP/Darko Bandic Foto: Tanjug/AP/Darko Bandic

- Njena majka je bila krojačica, a otac prevoznik. Po priči mog muža koji je preminuo pre 20 godina, mi jesmo rođaci - objasnila je ona.

Glava druge porodice Ognjen Knaus (36) kaže da je njegova prababa prebegla u Srbiju, ali da ne znaju ko je bio pradeda, tako da ne mogu da utvrde da li imaju zajedničke korene sa porodicom Tramp.

- Moj deda je čak i promenio prezime u Bradonjić, pa sam ga ja vratio - ispričao je on i kroz šalu dodao da bi bilo lepo kad bi uspeli da ostvare pravo na slovenačko državljanstvo ili još bolje, na zeleni karton u SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GAZIJA

    15. novembar 2016 | 20:53

    Do jučer ste mrzili USA, a sada se skoro pa hvalite sa ovim ljudima. Ccccccc kao dvopek ste.

  • soki

    17. novembar 2016 | 08:34

    Sledecem predsedniku USA bice supruga Stanija.Gde ce nam biti kraj?

  • Slavko

    16. novembar 2016 | 04:39

    Hahah srpkinja 100 posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA