≫ 

PUCNJAVA NA PALILULI: Povređen muškarac hicem iz vatrenog oružja

U pucnjavi, do koje je došlo u 04.08 časova u ulici Ovčanski put BB, 61. godišnji muškarac zadobio je okrznuće vrata, te je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA)

  • 2

Stariji muškarac povređen je iz vatrenog oružja rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portaprol Hitne pomoći Nada Macura.

Srbi duguju Beogradu OGROMAN novac: Više od 2,5 MILIJARDE nemoguće naplatiti! Sada je tome kraj!

U pucnjavi, do koje je došlo u 04.08 časova u ulici Ovčanski put BB, 61. godišnji tasista zadobio je okrznuće vrata, te je sa opekotinama i drugim povredama na glavi prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju gde mu je ukazana pomoć. On je povređen iz gasnog pištolja.

Razbojnik je mlađi muškarac, koji je nakon napada uspeo da pobegne. Policija intenzivno traga za njim.

U Beogradu su rano jutros lakše povređena i dva mladića, stara oko 25 godina, najverovatnije u tuči koja je izbila između njih dvojice nakon saobraćajne nesreće, koja se dogodila u 05.29 časova u ulici Vodovodska, kod broja 31, te su odvezeni na VMA.

Još jedan muškarac (50) lakše je povređen u 06.25 časova kada mu se u automobilu otvorio vazdušni jastuk, posle saobraćajnog udesa na uglu Vojvode Šupljikca i Kajmakčalanske ulice, te je odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala je 92 puta, od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se najčešće javljali srčani i psihijatrijski bolesnici, hipertoničari, kao i osobe u alkoholisanom stanju.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 149 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA