AKO IDETE NEGDE ZA VIKEND, OVO MORATE DA ZNATE: Izmenjene trase tramvaja 2, 5, 6 i 10!

Izmenjen režim javnog gradskog prevoza trajaće od subote do ponedeljka

  • 0

Zbog radova na popravci tramvajskih šina u Ulici 27. marta, od subote 19. novembra do ponedeljka 21. novembra, biće izmenjen režim rada tramvajskih linija 2, 5, 6 i 10 javnog gradskog prevoza.

NAŠ GRAD JE NAJLEPŠI U PET UJUTRU: Samo što pravi Beograđani o tome nemaju pojma! (FOTO)

U subotu i nedelju tramvaji sa linije 2, na spoljašnjem krugu, saobraćaće redovno, a na unutrašnjem krugu neće saobraćati, tramvajska linija 5 se privremeno ukida, a linija 6 se pojačava.

Tramvaji na liniji 10, saobraćaće na relaciji: Kalemegdan (Donji grad) - Pristanište - Glavna železnička stanica - Trg Slavija - Banjica i nosiće oznaku 10L. Za vreme trajanja radova, uspostavlja se privremena autobuska linija 5A, na relaciji Dorćol (SRC "Milan Muškatirović") - Vukov spomenik.

Trasa linije (u oba smera) biće na relaciji: Tadeuša Košćuška - Cara Dušana - Džordža Vašingtona - 27. marta - Kraljice Marije i Vukov spomenik. Vozila sa linija 65 i 77, u oba smera, saobraćaće na relaciji: 27. marta - Džordža Vašingtona - Bulevar Despota Stefana - Braće Jugović - Dečanska i dalje redovnim trasama.

Privremeno se ukidaju stajališta „Pravni fakultet - u Beogradskoj ulici u oba smera za liniju 10 i „Makedonska - u oba smera za linije 65 i 77. Vozila sa noćnih linija 27N i 32N, u smeru ka Trgu Republike, saobraćaće kao vozila sa dnevnih linija 65 i 77, u izmenjenom režimu.

Na izmenjenom delu trase tramvaji će koristiti postojeća stajališta JGP, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA