• 21

TRAMPOVA DECA OBOŽAVAJU LEPU LUKIĆ: Ovu njenu pesmu sam im pevala dok sam ih čuvala (VIDEO)

Gospođa Milka kaže da je deci pevala pesme Lepe Lukić i da su ih oni znali, a da ih je čak i Donald Tramp slušao, kada je Lepa gostovala u Americi

  • 21

Baku Milku Milisavljević je reporter TNOW, prve srpske internet televizije, zatekao na koncertu dive srpske narodne muzike Lepe Lukić. Baka Milka bila je, krajem sedamdesetih i osamdesetih godina, dadilja dva sina novog predsednika SAD, Donalda Trampa.

ONA JE SRPKINJA KOJU KINEZI OBOŽAVAJU: Dadilju Milicu vole više nego svoje roditelje! (FOTO)

Ona je otkrila da je deci predsednika Amerike, Donaldu junioru i Eriku, često pevala pesme Lepe Lukić i da su im se svidele.

- Ja sam njima pevala, a oni, aplaudiraju uglavnom, sviđa im se. Putaju me šta je to "dva putića", ja im objašnjavam. Pa, moram da objasnim, jedan put tamo, jedan ovamo - smeje se baka Milka.

Ova 85-godišnja gospođa kaže da je osam godina čuvala decu Donalda Trampa.

Gospođa kaže da je pevala pesme i da su ih deca znala, a da ih je čak i Donald Tramp slušao, kada je Lepa nebrojeno puta, gostovala u Americi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • mirjana

    Zna Lepava sta radi.Slikala se sa baba-Milkom pa ce pravo u Ameriku kod Donalda.Nije ona mutava.Bila je zena udbasa Velje Dokica.Lepo ce se inflitrirati I omogucice BAJCETINCU da dodje do sastanka sa Tranpom.A za uzvrat dobice jos jednu nacionalnu penziju. Unovcice se ona dobro..

  • Miki_07

    Sledeci naslov: Intrvju sa Lepom nakon Milkine izjave da su članovi Tramp family njeni fanovi.... "U planu engleska verzija albuma Best of LL""…

  • ny

    Ok,mislim da je ovo malo pretjerano ,svaki dan jedno te isto.Cli smo .....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima