≫ 

Evo kolika kazna čeka bahatog Beograđanina, a to nije ono najgore!

Prema Zakonu o saobraćaju on može da bude kažnjen sa 15 kaznenih poena, a može i da mu se zabrani upravljanje motornim vozilom u trajanju od devet meseci

  • 29

U slučaju da saobraćajna policija utvrdi ko je sinoć upravljao belim "mercedesom" i svojom nasilničkom vožnjom centralnim gradskim ulicama tako doveo u opasnost ostale učesnike u saobraćaju, najbahatiji vozač u Beogradu mogao bi da završi u zatvoru!

DIVLJAO NA TRGU REPUBLIKE: Beograđani odlepili na bahatu vožnju ovog BOGATAŠA (VIDEO)

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Srbije Damir Okanović kaže za Telegraf.rs da mu preti od 30 do 60 dana zatvorske kazne.

- Prema Zakonu o saobraćaju on može da bude kažnjen sa 15 kaznenih poena, a može i da mu se zabrani upravljanje motornim vozilom u trajanju od devet meseci - objasnio je Okanović, i naglasio da policja svakako treba da urgira jer je ovakvo ponašanje na ulicama nedopustivo.

Iz MUP su saopštili da policijski službenici Uprave saobraćajne policije preduzimaju sve neophodne mere u cilju identifikacije vozača i utvrđivanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će biti preduzete zakonom predviđene mere.

Sobzirom da su Francuska ulica i deo oko Trga republike, gde je zabeležen ovaj video, pokriveni sigurnosnim kamerama, sigurno neće biti teško da se otkrije identitet bahatog vozača i locira njegov automobil.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    24. novembar 2016 | 13:49

    Не знам како ће успети да га нађу, таквих аутомобила у Београду има сигурно бар два...

  • Laza

    24. novembar 2016 | 13:47

    Cisto sumnam da ce ga uopste kazniti jer u ovakvom vozilu a da nema zaledjinu, ne verujem...

  • gregor

    24. novembar 2016 | 13:49

    Dodao bi da postoje tri ovakva vozila u Beogradu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA