≫ 

IZABRANA SU NAJBOLJA MESTA ZA DOČEK 2017: Konačno znamo koji klubovi, restorani, splavovi i restorani su TOP 5 u gradu (FOTO)

Pobednici su izabrani tajnim glasanjem, u vidu bodovanja, a ovaj sistem izbora predstavlja subjektivnu sliku žirija

  • 1

U susret dočeku Nove 2017 godine oformljen je stručni žiri kome je zadatak bio da sistemom glasanja utvrdi koji će se klub, splav, kafana, restoran ili event centar naći u klubu najuspešnijih za ovu godinu.

Spektakularni koncerti u Beogradu za doček Nove godine

Žiri sastavljen od članova portala Kuda večeras - koji se bavi noćnim životom i izlascima u Beogradu (a preko čijeg call centra i telefona 062-262-212 možete potpuno besplatno rezervisati svoje mesto za provod), zatim portala Novagod - koji se bavi dočekom Nove godine u Beogradu, Novom Sadu, i generalno novogodišnjim putovanjima, sajta Doček - čiji je delokrug proslava Nove godine u Beogradu, Turističke agencije "Tipo travel" - koja je specijalizovana za dolazak turista u Beograd tokom cele godine, a posebno za letovanja u Grčkoj, sajta Splav – na kome se nalaze prezentacije svih eminentnih splavova u Beogradu, portala Za Proslave – koji oglašava event centre i restorane za proslave i slavlja, i na kraju portala Za Svadbe – koji je specijalizovan za venčanja i svadbe u Beogradu, izabrao je omiljeni prostor za provod Beograđana.

A evo ovogodišnjih rezultata glasanja žirija za Top 5 u 2016. godini.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Top 5 klubova

Foto: Promo/kudaveceras.rs Foto: Promo/kudaveceras.rs

1. Club The Bank – Pravi RnB klub koji se nalazi u Beton hali, a koji je u kratkom roku postao omiljeno mesto za strance u Beogradu.

2. Club Tilt – Klub koji se nalazi u Beton Hali, poznat po svojim igračicama i dobroj atmosferi, koji je naširoko poznat po utorku, kada se sluša muzika 90-ih.

3. Club Square - Klub koji se nalazi na Studentskom trgu u strogom centru grada, poznat po dobrim gradskim dj-vima i dobroj, ušuškanoj zabavi.

4. Club Mr. Stefan Brown - Nalazi se u Nemanjinoj ulici na 9. spratu.

5. Club Brankow - Nalazi se ispod Brankovog mosta i poznat je po dobrim vibracijama i vrhunskoj elektronskoj muzici.

Foto: Promo/kudaveceras.rs Foto: Promo/kudaveceras.rs

Top 5 splavova

1. Splav Hot Mess  – Splav sa bazenom, na kome se sluša uglavnom house i RnB muzika, sa prelepim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu. U ovoj godini o ovom splavu je pisao i prestižni New York Times

2. Splav Hua Hua – Splav sa boemskom tradicijom dužom od 35 godina, koji je u regionu prepoznat po odličnom provodu i zabavi do ranih jutarnjih časova.

3. Splav Play – Splav sa pokretnim krovom poznat i kao dragstor Play u odredjenim clubbing periodima i divnim pogledom na Ušće i Pobednika.

4. Splav Sindikat - Nalazi se sa novobeogradske strane, između Tramvajskog mosta i Gazele. Poznat je po pop muzici, starijoj klijenteli i odličnom provodu.

5. Splav 94 - Klub ili splav 94 je splav na kome se uobičajeno vikendom sluša RnB muzika, a svaki gost može da se obrati za „hitnu pomoć“ hostesama koje su kostimirane u medicinske sestre.

Top 5 Kafana

Foto: Promo/kudaveceras.rs Foto: Promo/kudaveceras.rs

1. Kafana Gaučosi - Predstavlja jednu od najvećih beogradskih kafana, koja se nalazi u srcu Dorćola. Kafana je poznata po nezaboravnom provodu petkom i subotom.

2. Kafana Tarapana - Nalazi se u Ulici Kneza Miloša, u blizini gradske skupštine. Kafana Tarapana poznata je po brojnim gostovanjima popularnih izvođača.

3. Kafana Cirkus - Nalazi se u blizini stadiona Sinđelić i poznata je po lepim ženama i sjajnom provodu.

4. Kafana Ona moja - Nalazi se na Crvenom Krstu, u srcu Vračara i poznata je po tome što radi svih sedam dana u nedelji. U ovoj kafani okupljaju se viđeniji Beograđani, kao i što ima obavezan dress code.

5. Gradska kafana - Nalazi se na Novom Beogradu u blizini Savograda i posebno je poznata po gostovanjima poznatih - četvrtkom.

Foto: Beoinfo

Top 5 event centara i restorana

1. Event Centar Grand Ada - Restoran sa izuzetnim ocenama na socijalnim mrežama i sa zaista fenomenalnim pohvalama gostiju. Novi menadžment koji je objekat preuzeo i renovirao, napravio je odličan posao.

2. Restoran Inter Hollywood Voždovac (link  ) - event prostor koji je otvoren u tekućoj godini ali već ima reputaciju ozbiljnog event prostora.

3. Event centar Glamur - Prostor sa izuzetno velikim brojem proslava godišnje, a nalazi se na vrhu poslovne zgrade u Glavnoj ulici u Zemunu.

4. Restoran Bajka - Prostor koji se nalazi na Košutnjaku u blizini Filmskog grada. Ovaj restoran postao je poznat po proslavama Novih godina kao prostor izuzetne usluge i praznične topline. Pored Nove godine, veliki broj svečanosti, svadbi i rođendana se organizuje u ovom restoranu.

5. Event sala Red Shoes - Nalazi na spratu Red Shoes cafea, na Makiškoj strani Ade Ciganlije. Sala je nedavno renovirana i organizuje veliki broj svečanosti u mesecu decembru.

Foto: Promo/kudaveceras.rs Foto: Promo/kudaveceras.rs

Inače, pobednici su izabrani tajnim glasanjem, u vidu bodovanja, a ovaj sistem izbora predstavlja subjektivnu sliku žirija, od čijih članova je stiglo uverenje da će sledeće godine proširiti sastav i veoma ozbiljno raditi na izboru za Top 5.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    4. decembar 2016 | 03:21

    Svaka čast autoru teksta i žiriju na odlukama. Lepo ste odgovorili na pitanje gde za doček Nove 2017 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA