• 0

Marko Javornik na Vazduhoplovnom samitu: Sada je sve drugačije zahvaljujući digitalnim tehnologijama (VIDEO)

- Sada je sve drugačije. Korisnička iskustva su drugačija. Ne treba da idete više u prodavnicu da biste nešto kupili... - ističe Javornik

  • 0

Potpredsednik u Comtrade Digital Services Marko Javornik (Vice President, Mobility and Travel, Comtrade Digital Services), održao je prezentaciju u Crowne Plaza-i (“How Airlines Can Tap Value From Their Digital Data”) na temu digitalnih tehnologija.

Vazduhoplovni samit Jugoistočne Evrope SEAS: Marko Javornik danas drži predavanje u Kraun plazi
- Novo tajno oružje avio-kompanija predstavljaju podaci. Oni su postali vredniji nego biznis sam po sebi - istakao je Javornik.
Javornik je podsetio da danas ima mnogo digitalnih tehnologija, ali će se one koristiti drugačije.
- Sada je sve drugačije. Korisnička iskustva su drugačija. Ne treba da idete više u prodavnicu da biste nešto kupili...  - ističe Javornik.
Telegraf NOW

Telegraf NOW


Današnje digitalno iskustvo putnika, kako kaže, počinje sa Fejsbukom, Instagramom, Skyscanner-om...
On je podsetio da je njihov partner Rayan air veoma uspešan zato što ima poslovni pristup koji uključuje digitalne tehnologije. Takođe, dodao je da nijedna avio-kompanija ne bi smela da se odrekne benefita digitalnih tehnologija.
- Povezujete se danas mobilnim telefonom, sutra pomoću nečeg drugog, ali je suština da to možete da uradite bilo gde. Treba samo da proučite ko su vaši korisnici i da im ponudite to što žele. Najbolje kompanije u svetu prate šta se dešava i to primenjuju. Jedno vreme ispituju da li je to ono što korisnici vrednuju i žele - istakao je Javornik.
- Digitalizacija dolazi i ona je tu da ostane. Zato je važno da počnete da igrate ovu igru. Ali, da biste bili najbolji, morate da shvatite da je drugačija od tradicionalnog načina poslovanja avio-kompanija - zaključio je.
"Morate razumeti ko je vaš korisnik da biste mu mogi pružiti ono što mu je neophodno", zaključak je Javornika.
Inače, Comtrade Digital Services je najveća IT kompanija u regionu.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima