≫ 

Beograđani usred dana na ulici PRESKAKALI LEŠ čoveka!

Nesrećni čovek u upravu je došao oko 11:30 časova na štakama

  • 16

Miroslav B. (67) iz Beograda preminuo je pored šaltera Uprave za javne prihode, njegovo telo ležalo dva sata dok su građani mirno čekali u redu da izmire poreske obaveze.

Nepoznata osoba polila kiselinom prolaznika, policija ispituje motive

Nesrećni čovek u upravu je došao oko 11:30 časova sa štakama jer je imao gips na desnoj nozi. Došao je da bi regulisao porez. Međutim, nije ni stigao do šaltera jer je iznenada pao.

- Do uprave ga je dovezao brat od tetke, a unutra je bila gužva. Šalteri su ovih dana puni jer su mnogim građanima stigle opomene za porez. Ušao je u hodnik i građani su hteli da ga propuste jer je na štakama. Iznenada mu je pozlilo i pao je u hodniku. Nekoliko građana je pritrčalo. Uspeli su da ga spuste na klupu. Međutim, on je već tada bio bez svesti - rekla je žena koja se zatekla u redu.

Ona kaže da su odmah obavestili Hitnu pomoć i policiju.

- Hitna je stigla za manje od pet minuta, a dok nisu stigli, pokušala sam da ga masiram. Čovek je bio žut ko limun. Pogled mu je bio zaleđen. Želela sam da mu pomognem, ali nažalost nisam uspela, ruke su mu bile krute i već hladne - priča potresena žena, i dodaje da kada je stigla Hitna pomoć, podigli su mu majicu gde su se videli ubodi od igle. Kažu da je bio dijabetičar. Lekari su ustanovili da je nesretnog čoveka najverovatnije usmrtio tromb koji je krenuo iz noge u gipsu.

Uviđaj je brzo završen, ali se čekalo vozilo da odnese telo.

- Dok su oni stigli, prošlo je više od dva sata. Građani su prolazili pored leša, bilo nam je neprijatno i teško. Ne znam zašto filijala nije bila zatvorena - priča sagovornica.

Za to vreme građani su prolazili pored tela koje je bilo je prekriveno belim platnom. Scena nimalo nije bila prijatna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA