• 0

Ostalo je još malo vremena do javne licitacije

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 100.000,00 dinara, u zavisnosti od pozicije pijačne opreme i pijace na kojoj se predmetna oprema nalazi

  • 0
Foto: Promo

Foto: Promo

 

JKP "Gradske pijace" pozivaju sva zainteresovana lica da uzmu učešće na javnoj licitaciji koja će biti održana na pijacama "Kalenić" i "Blok 44".

 

U ponudi se nalazi preko sto tezgi, rashladnih vitrina i ramova na pijacama: "Zeleni venac", "Skadarlija", TC "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Mirijevo", "Kalenić", "Banjica", "Smederevski đeram", "Zvezdara", "Vidikovac", "Dušanovac" i "Banovo brdo".

 

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 100.000,00 dinara, u zavisnosti od pozicije pijačne opreme i pijace na kojoj se predmetna oprema nalazi. Svi učesnici licitacije preuzimaju licitacioni list u prostorijama Uprave pijace gde se nalazi pijačna oprema za koju su zainteresovani i dostavljaju fotokopiju lične karte, dokaz o uplati depozita, kao i punomoćje overeno kod nadležnog organa u slučaju da zainteresovano lice u licitaciji učestvuje preko punomoćnika. Krajnji rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije.

 

Javna licitacija održaće se 17.12.2016. godine sa početkom u 14 časova na pijaci "Blok 44", ul. Jurija Gagarina bb za pijace: "Zeleni venac", "Skadarlija", TC "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun"i "Mirijevo", odnosno 18.12.2016. u 14 časova na pijaci "Kalenić" ul. Maksima Gorkog bb za pijace: "Kalenić", "Banjica", "Smederevski đeram", "Zvezdara", "Vidikovac", "Dušanovac" i "Banovo brdo".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok