• 0

Ostalo je još malo vremena do javne licitacije

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 100.000,00 dinara, u zavisnosti od pozicije pijačne opreme i pijace na kojoj se predmetna oprema nalazi

  • 0

Foto: Promo

Foto: Promo


JKP "Gradske pijace" pozivaju sva zainteresovana lica da uzmu učešće na javnoj licitaciji koja će biti održana na pijacama "Kalenić" i "Blok 44".
U ponudi se nalazi preko sto tezgi, rashladnih vitrina i ramova na pijacama: "Zeleni venac", "Skadarlija", TC "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Mirijevo", "Kalenić", "Banjica", "Smederevski đeram", "Zvezdara", "Vidikovac", "Dušanovac" i "Banovo brdo".
Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 100.000,00 dinara, u zavisnosti od pozicije pijačne opreme i pijace na kojoj se predmetna oprema nalazi. Svi učesnici licitacije preuzimaju licitacioni list u prostorijama Uprave pijace gde se nalazi pijačna oprema za koju su zainteresovani i dostavljaju fotokopiju lične karte, dokaz o uplati depozita, kao i punomoćje overeno kod nadležnog organa u slučaju da zainteresovano lice u licitaciji učestvuje preko punomoćnika. Krajnji rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije.
Javna licitacija održaće se 17.12.2016. godine sa početkom u 14 časova na pijaci "Blok 44", ul. Jurija Gagarina bb za pijace: "Zeleni venac", "Skadarlija", TC "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun"i "Mirijevo", odnosno 18.12.2016. u 14 časova na pijaci "Kalenić" ul. Maksima Gorkog bb za pijace: "Kalenić", "Banjica", "Smederevski đeram", "Zvezdara", "Vidikovac", "Dušanovac" i "Banovo brdo".

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima