≫ 

Albanska zastava se vijori na Gazeli: Ovo je priča koja stoji iza fotografije o kojoj bruji Srbija! (VIDEO)

Kako smo saznali, nije bila u pitanju nikakva provokacija već sastanak Saveta ministara spoljnih poslova zemalja članica BSEC (Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC)

  • 27

Našoj redakciji javio se čitalac koji je bio zbunjen kada je na mostu Gazela video zastavu Albanije. On nije bio siguran da li je u pitanju nečija provokacija ili obeležavanje nekog svečanog događaja, pa se javio redakciji Telegrafa da vidi o čemu je reč.

 

IZGORELA SRPSKA ZASTAVA U HRVATSKOM GRADU: Nezgoda na balkonu ili je zapaljena namerno?

 

Kako smo saznali, nije bila u pitanju nikakva provokacija već sastanak Saveta ministara spoljnih poslova zemalja članica BSEC (Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC).

 

Tako da nema razloga za brigu, zastava je postavljena zbog dobrih diplomatskih odnosa i saradnje sa zemljama članicama BSEC-a.

 

Sastanku je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, a Srbija je ovom prilikom dobila i donaciju Rusije od milion dolara.

 

Pogledajte video albanske zastave na Gazeli:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka

    15. decembar 2016 | 11:00

    U nasu srbiju svasta ima dase vidi i cuje

  • ZOKRE73

    15. decembar 2016 | 11:20

    Ne bi me cudilo ni da se viori na sred Terazija sve je moguce u MOJOJ SRBIJI!

  • Qwerty

    15. decembar 2016 | 12:10

    Ma super...tako treba...pa kad izgrade beograd pod vodom, neka odma usele albanske glavesine, pa sa vrha tornja nek hodza zavija....e srbijo propala su da dalje nema....izgubili identitet, integritet, obraz, duh i jos ponesto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA