SRBI RADO UZIMALI HRVATSKE ČOKOLADICE U BEOGRADU: A ovaj dekica se posebno izdvojio, i održao lekciju svima (VIDEO)

Na pitanje naše novinarke da li hoće da uzme čokoladice hrvatske proizvodnje "Braca" i "Seka", ovaj Beograđanin je želeo da se uveri da su "čiste", a onda je rekao ono što svako normalan, željan mira i dobrosusednih odnosa treba da shvati

  • 14

Ekipe Telegrafa i zagrebačkog Index.hr portala su povodom afere "Čokolinda", pokrenute od strane hrvatskih učesnika rata i predsednice Kolinde Grabar Kitarović, u centru Beograda besplatno delile hrvatske čokoladice u live programu, a jedan od slučajnih prolaznika održao je lekciju svim političarima sa ovih prostora!

HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE ČOKOLADICE U ZAGREBU: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)

Na pitanje naše novinarke da li hoće da uzme čokolade hrvatske proizvodnje "Braca" i "Seka", ovaj Beograđanin je želeo da se uveri da su "čiste", a onda je rekao ono što svako normalan, željan mira i dobrosusednih odnosa treba da shvati.

Baja Mali Knindža odgovorio da li jede hrvatske bajadere, pa Kolindi poslao poruku šta bi rado smazao (VIDEO)

- Baš su lepe! Čuo sam da je bila neka frka oko čokolada, ali što da ne jedem? Mi smo bratski narod, kako? Bilo je ratova, ali sad bože zdravlje idemo drugim putem! Da se slažemo, a ne svađe i potezanje oružja. Hajde da jedemo lepe čokolade - zaključio je ovaj razumni prolaznik.

On se setio i anegdote dok je radio kao prodavac opanaka. Tom prilikom se, kako kaže, lepo ispričao sa dve Zagrepčanke.

- Tako smo se slatko ispričali! One su meni bile tako drage - objasnio je ovaj dekica.

Šta je još imao da poruči narodima sa obe strane Save, pogledajte u ovom video prilogu:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    16. decembar 2016 | 19:18

    Ako si velik i jak onda oprastas. Ako si kršćanin onda oprastas 77 puta u danu. Niste vi srbi krivi što imate šašave hrvate za braću. Hrvati misle da je velika Srbija u planu čim im vi pružite ruku pomirenja. Shvatice jednog dana da su ti strahovi nepotrebni i da je velika Srbija bila najveća upravo u hrvatskim glavama.

  • vlada

    16. decembar 2016 | 18:35

    Neka ode u zagreb da im kaze kako smo braca, pa neka dodje da nam isprica kako su reagovali i sta su porucili.

  • ...

    16. decembar 2016 | 18:04

    Zato nam i zabijaju noz u ledja uvek. Cak i ovi najstariji koji su se uverili kakav su narod hrvati opet su za pomirenje, neku novu jugoslaviju, a onda opet sve po nasim ledjima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA