DELILI SMO HRVATSKE ČOKOLADICE USRED BEOGRADA: Pogledajte kako su Srbi reagovali (VIDEO)

Naše kolege Jovana i Peđa su delili hrvatske čokoladice u Knez Mihailovoj ulici i na Trgu, a vi pogledaje još jednom kakva je bila reakcija naših sugrađana

  • 74

Na portalu Telegraf.rs večeras ste imali priliku da gledate nastavak akcije od pre nedelju dana. Tada su kolege za hrvatskog portala Index.hr delili srpske čokoladice u centru Zagreba, a sada su naše kolege Jovana i Peđa u Beogradu delili hrvatske čokoladice.

HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE ČOKOLADICE U ZAGREBU: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)

Njih dvoje su se uživo uključili u program našeg portala i delili čokoladice svima koji su se zadesili u Knez Mihailovoj i na Trgu.

SRBI RADO UZIMALI HRVATSKE ČOKOLADICE U BEOGRADU: A ovaj dekica se posebno izdvojio, i održao lekciju svima (VIDEO)

Iako su pojedini bili skeptični, Srbi su dobro reagovali na nastavak ove akcije, i sa osmesima na licima su uzimali čokoladice koje su naše kolege delile, a skoro 3.000.000 vas je gledalo ovaj video.

Koliko je priča o čokoladicama bila aktuelna i u Srbiji, pokazuje i činjenica da su i oni najmlađi bili upućeni u svaki detalj i komentarisali je sa našim kolegama.

Printskrin: Facebook/Telegraf Printskrin: Facebook/Telegraf

Osim na ulicama, i na društvenim mrežama je ova akcija izazvala dosta pažnje i pozitivnih komentara.

Da vam ne bi puno pričali o tome kako je protekla naša akcija, najbolje bi bilo da pogledate video i u komentarima nam ostavite vaše mišljenje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara

    16. decembar 2016 | 19:59

    Ja bih bojkotovala i kupovinu u Rodi i Idei Dokle više da im titramo Pa neka idu u Hrvatsku i neka sami kupuju i jedu svoje Dokle više da budemo ovčice za šišanje?

  • Ceca

    16. decembar 2016 | 20:51

    Kupujem iskljucivo domace proizvode...

  • Banja Luka

    17. decembar 2016 | 00:20

    Jednom sam kupila svekru mlijeko mogle.. pita on mene ko je proizvođač ja kažem iz Njemačke.. Kaze on meni Jel naše krave da umiru a Njemačke da žive... Od tad samo naše i domace ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA