• 1

Počela podela vaučera za paketiće na Vračaru

Samo za prvih sat vremena 132 roditelja su podigli vaučere

  • 1

Foto: Promo/ Vracar.rs

Foto: Promo/ vracar.rs


Danas je u prostorijama Gradske opštine Vračar počela podela vaučera za besplatne novogodišnje paketiće za svu decu sa prebivalištem na Vračaru uzrasta do sedam godina koje je obezbedila Gradska opština Vračar. Samo za prvih sat vremena 132 roditelja su podigli vaučere. Na Vračaru živi oko 2.500 dece uzrasta do sedam godina.
Pozivamo sve roditelje sa prebivalištem na Vračaru da se prijave za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića. Roditelji koji žele da njihova deca dobiju besplatni novogodišnji paketić mogu da se prijave u Gradskoj opštini Vračar u Njegoševoj 77 radnim danom u periodu od 8 do 15 časova ili pozivom na telefon 069/8851120. Roditelji će tom prilikom dobiti vaučer sa kojim će moći da dobiju besplatni novogodišnji paketić na ceremoniji u Sportskom centru Vračar.
Podela paketica obaviće se 26, 27 i 28.decembra u prostorijama SROC Vračar. Sve bliže informacije građani će dobiti na info pultovima u prizemlju GO Vračar.
Gradska opština Vračar je tako, prvi put, obezbedila besplatne novogodišnje paketiće za oko 2.500 najmlađih Vračaraca.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    Kako je to ,dirljiv gest,prema - najmladjima... (A roditelji su,valjda - glasaci?)...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima