≫ 

Teška noć u Beogradu, sedam saobraćajnih nesreća

Protekla noć u Beogradu je bila teška, Hitna pomoć je intervenisala 138 puta od kojih 23 na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura

  • 0

Više osoba povređeno je u sedam saobraćajnih nesreća koje su se prethodne noći dogodile u Beogradu, ali nije bilo poginulih.

VOGUE HVALI BEOGRADSKE SPLAVOVE: Ovaj grad je jedinstven, ima najlepši život na rekama (FOTO)

Protekla noć u Beogradu je bila teška, Hitna pomoć je intervenisala 138 puta od kojih 23 na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se dogodila u 19,40 sati na uglu Bulevar Vojvode Mišića i Ruske muška osoba od 25 godina zadobilia je lakše povrede i prevezena u Urgentni centar.

U Ulici Mite Ruzića, u 20,04 sati oboren je muškarac od oko 75 godina, pešak i prevezen je u KBC Zvezdra, ali još nema podataka o težini povreda.

Muškarac od oko 36 godina zadobio je ortopedske povrede u saobraćajnoj nešreći u 20,47 sati na kružnom putu u Kumodršskom i prevezen je u Institut za ortopediju Banjica.

U 21,53 sati na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije povređena je ženska osoba od oko 63 godine i prevezena u Urgentni centar.

Devojka od oko 22 godine povređena je u saobraćajnoj nesreć koja se dogodila blizu jedan sat posle ponoći na uglu Viteza Karađorđeve zvezde i Mirijevskog venca, i prevezena je u Urgentni centar.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U 02,38 sati na uglu Maršala Tolbuhina i Milana Jovanovića na Čukarici automobili je udario u semafor i tom prilikom je povređena muška osoba od 33 godine koja je prevezena Urgentni centar.

Tri osobe, dve ženske od 26 i 28 godina i muška od 40 godina su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći u ulici Viteza Karađorđeve zvezde.

Jedan muškarac oko 34 godine povređen je nožem u Gočkoj na Petlovom brdu i sa povredama stomaka je prevezen na reanimaciju u Urgentnom centru.

Od hroničnih bolesnika, pomoć su tražili građani sa hipertenzijom, astmatičari i srčani bolsenici, rekla je Macura.

Tokm noći pomoć su tražile i alkoholisane osobe.

Hitna pomoć je juče imala 145 intervencija od kojih 41 na javnom mestu, uključujući u devet saobraćajnih nesreća.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA