• 18

TELEGRAF JE PROBUDIO SRBIJU: Juče nikog, danas redovi za odavanje počasti ubijenom ruskom ambasadoru (FOTO)

Građani Srbije polažu cveće i pale sveće, izražavajući solidarnost sa bratskim ruskim narodom zbog brutalnog ubistva koje je potreslo svet

  • 18

Kada su reporteri Telegrafa juče u ovo vreme, dvadeset sati nakon ubistva ruskog ambasadora Andreja Karlova u Ankari, otišli do Ambasade Rusije u Beogradu, nisu zatekli nijednu osobu. Danas je, međutim, situacija drastično drugačija!
DVA BUKETA, NIJEDNA SVEĆA, NIJEDAN ČOVEK: Otvorili smo knjigu žalosti u ruskoj ambasadi u Beogradu i videli samo 2 imena (FOTO)

Više stotina ljudi strpljivo čeka ispred Deligradske 32, kako bi odali počast Andreju Karlovu. Građani Srbije polažu cveće i pale sveće, izražavajući solidarnost sa bratskim ruskim narodom zbog brutalnog ubistva koje je potreslo svet.
Foto: informer.rs

Foto: informer.rs


Mnogi od njih čekaju u redu kako bi se upisali u Knjigu žalosti koja je je tim povodom juče otvorena u Ambasadi Ruske federacije u Beogradu.
Foto: informer.rs

Foto: informer.rs


U Knjigu žalosti danas se upisala i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, kao i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
(Telegraf.rs / Informer)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Je

    Turci su vaša braca a ne Rusi!!' Krv nije voda

  • Srba

    I danas sam upalio svecu i upiso se u knjigu zalosti i obeco da cu 200 drugara dovesti da se upisu u knjigu zalosti. Sve kolege sa punpe sam pokupio i dovo. Hvala i Telegrafu puno da nije bilo vas nebi ni znao za ovu vest.

  • Delija

    Pa juce bila Slava,drugi dan!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima