≫ 

Lopovi vrebaju na stajalištima gradskog prevoza: Naša novinarka se OVAKO obračunala sa pljačkašima

- Kada sam zakoračila da uđem u autobus, osetila sam ruku sa desne strane mog stomaka. Nepoznati muškarac, kog bih prepoznala i kada bi me iz sna probudili, krenuo je rukom u moj džep. U sekundi sam pobesnela i iz sve snage ga udarila laktom u stomak - kaže novinarka Telegrafa

  • 12

Prazničnu euforiju i novogodišnje ludilo kada su svi užurbani može nas koštati novčanika, telefona i drugih vrednih stvari jer grupa momaka, očigledno dobro organizovana pelješi po stajalištima gradskog prevoza u Beogradu.

OPREZ: Lopovi u Beogradu masovno kradu retrovizore s "mercedesa" A klase!

OPREZ: Dve atraktivne devojke pljačkaju ljude po prevozu!

Novinarka Telegraf.rs juče umalo nije ostala bez telefona, zbog čega upozorava sve na grupu momaka koja hara srpskom prestonicom i pljačka. Do incidenta je došlo na autobuskom stajalištu preko puta Sava Centra, na putu za posao: 

- Čekala sam autobus na liniji 95 i taman kada sam zakoračila da uđem u njega osetila sam ruku sa desne strane mog stomaka. Nepoznati muškarac, kog bih prepoznala i kada bi me iz sna probudili, krenuo je rukom u moj džep. U sekundi sam pobesnela i iz sve snage ga udarila laktom u stomak. Time sam ga malo dogornula, pa je udario u stajalište a vrata autobusa su se zatvorila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Šta je mladić naumio da uradi primetio je i stariji gospodin koji je sedeo na zadnjem sedištu u autobusu, tik uz vrata na koja je novinarka Telegrafa ušla.

- Istovremeno kad sam osetila tuđu ruku na sebi, taj stariji gospodin me je povukao za moju levu ruku. Taman je zaustio da mi kaže šta se dešava kada sam ja udarila lopova. Ispričao mi je da u poslednje vreme veća grupa vreba po svim stajalištima, gde mnogo ljudi izlazi i ulazi u autobus, što stajalište kod Sava Centra, definitivno jeste. Dodao je i da su pre nepunih nedelju dana unuku njegovog komšije na istomm mestu ukrali tek kupljeni telefon.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

- Na stanici sam izvadila telefon da vidim koliko je sati i odmah sam ga vratila u džep. Tačno je tada video gde sam ga stavila i krenuo da ga uzme. Sreća da sam povukla rajsfešlus i zakopčala džep. U suprotnom, ne bih ga stigla da mu otmem telefon - priča ona i priznaje da je samu sebe iznenadila svojom reakcijom:

- Klecala su mi kolena. Jedva sam stigla na posao. Ali, bila sma srećna što sam ga udarila. Istovremeno, bilo mi je krivo što ga nisam udarila mojom uvek preteškom torbom u glavu da se onesveti.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. decembar 2016 | 08:55

    Svaka cast devojko udri lopurde kada nece milicija,da znam gde ste odno bih vam veliku cokoladu,beogradani ako se sami ne organizujemo i pazimo nitko nece,dubok naklon devojci.

  • Marija

    27. decembar 2016 | 09:40

    Strasno . Mojoj cerki su u zenunu na stanici dok cekala bus iz ruke rom oteo telefon. Niko joj nije dao da mi se javi sto jos gore kakvi ljudi. Prijavili policiji . Za mj dana dobili za razna sudjenja prepoznavanja tih olosi koji su poslali dva advokata da ih brane. Samo stresovi. Kada smo nazvali policajca da pitamo ako su uhvaceni da nije i tel.nadjen.Tek tu drskost kada nas pitao dali mislimo da ga on koristi. Zakljucak ludilo i svi smo nezasticeni sem tih lopova . Oni vasu adresu citaju javno a njihove ne da im se nebi svetili. Uzas sve ovo.

  • lenji gasa

    27. decembar 2016 | 08:43

    svaka ti cast tako treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA