Svetski spektakl na Voždovcu: Trenutak kada je Vuk upalio više od 20.000 novogodišnjih lampica će se pamtiti (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko stotina posmatrača pratilo je tradicionalno paljenje novogodišnje rasvete koja broji više od 20 hiljada lampica

  • 20

Prazničina magija sinoć je zasijala i u Gostivarskoj ulici na Voždovcu, kada su na kući porodice Tomić, uz vatromet i muziku, upaljene novogodišnje svetiljke. Petnaesti put zaredom, Vuk Tomić ostvario je dečački san i svoju kuću pretvorio u dom iz bajke.

- Pre više od mesec dana sam skicirao svoju viziju, a sada ona svetli ispred mene. Napravio sam kuću Deda Mraza na Voždovcu, tako što sam sledio svoj san. Novogodišnja dekoracija je samo oruđe koje sam iskoristio da crtam po svojoj kući koja mi je velika inspiracija - rekao je Vuk Tomić pred okupljenim sugrađanima.

Nekoliko stotina posmatrača pratilo je tradicionalno paljenje novogodišnje rasvete koja broji više od 20 hiljada lampica. Prisustvovao je komšiluk, rodbina, prijatelji, ali je bilo i onih koji su došli u Beograd iz drugih gradova da isprate ovaj nesvakidašnji događaj.

Foto: Promo Foto: Promo

Kuća Deda Mraza na Voždovcu biće i narednih dana mesto okupljanja mališana, jer će ispred nje od 3. januara biti održana manifestacija "Voždovačko novogodišnje maštalište“.

Foto: Promo Foto: Promo

- Posebno mi je zadovoljstvo da najavim da sam nakon svih ovih godina dobio podršku, kakvu nikada do sada nisam imao, od moje matične Opština Voždovac koja je podržala organizovanje manifestacije "Voždovačko novogodišnje maštalište“ -  kazao je Tomić i najavio da će najmlađi sugrađani do 14. januara moći da prate razne zabavne i edukativne programe koje će organizovati porodica Tomić uz podršku Gradske opštine Voždovac.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte video sinoćnjeg događaja na Voždovcu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA