Bebisiterke nikad traženije: U novogodišnjoj noći čuvanje dece naplaćuju papreno

Nije lako naći pogodnu osobu, jer dobrih bebisiterki nema toliko kolika je potražnja, a ima i onih koje ne žele da rade za Novu godinu. One koje to ipak žele, svoje usluge naplaćuju papreno

  • 1

Mladi roditelji žele da odu negde u najluđoj noći, pa su se prethodnih dana bacili u potragu za bebisiterkom, koja će brinuti o njihovim mališanima tokom provoda ovog vikenda.

ONA JE SRPKINJA KOJU KINEZI OBOŽAVAJU: Dadilju Milicu vole više nego svoje roditelje! (FOTO)

Nije lako naći pogodnu osobu, jer dobrih bebisiterki nema toliko kolika je potražnja, a ima i onih koje ne žele da rade za Novu godinu. One koje to ipak žele, svoje usluge naplaćuju papreno.

Tako, roditelji željni provoda, ukoliko žele pouzdanu i stručnu osobu da čuva njihovu decu, moraju da izvoje od 500 do 1.500 dinara. To znači da za na primer, osam sati rada - od osam uveče, do četiri ujutru, moraju da plate i do 100 evra!

BEBISITERKA JE DOBILA OTKAZ nakon ovog snimka na kom se vidi šta je radila na bazenu s decom (VIDEO)

Preporučuje se angažman preko regularnih servisa koji se bave ovim, jer oni angažuju isključivo pouzdane i proverene osobe, koje su stručne, zdrave i nisu krivično gonjene niti osuđivane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    30. decembar 2016 | 11:29

    Ma daj kakvi su to roditelji zar nije draze docekati praznik sa svojim cedomiako mi ovu i ne docekujemo nesto posebno samo vatromet gledamo a onu 13.1. Cjenimoi cekamo opet sa djecom uz tradicionalno jelo i kuvano vino djeci sok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA