≫ 

OPŠTINA VOŽDOVAC USVOJILA BUDŽET: Više novca za obrazovanje, sport i bezbednost dece (FOTO)

Doneto je i Rešenje o imenovanju članova Upravnog odbora Humanitarne fondacije "Srcem za Voždovac“

  • 0

Na 5. sednici Skupštine Gradske opštine Voždovac, koja je održana danas, odbornici su izglasali Odluku o budžetu za 2017. godinu.

Svetski spektakl na Voždovcu: Trenutak kada je Vuk upalio više od 20.000 novogodišnjih lampica će se pamtiti (FOTO) (VIDEO)

Opština Voždovac izašla u susret građanima - nema više čekanja u redovima za novu zdravstvenu knjižicu

Pored toga, Skupština je donela Kadrovski plan opštine Voždovac za sledeću godinu, koji je detaljno obrazložila Bojana Radaković, načelnik Uprave Voždovac. Takođe je doneto Rešenje o imenovanju članova Upravnog odbora Humanitarne fondacije "Srcem za Voždovac“.

Većinom glasova usvojen je Program razvoja sporta u Gradskoj opštini Voždovac za period 2017-2018. godine, zahvaljujući kome će se u narednoj godini još više ulagati u sport i zdrav način života svih Voždovčana, a naročito najmlađih.

Foto: Promo Foto: Promo

Osim sporta, sledeće godine pažnja će se dodatno posvetiti obrazovanju, u čemu su se odbornici saglasili izglasavši Odluku o finansiranju aktivnosti iz oblasti obrazovanja i vaspitanja iz budžeta GO Voždovac.

Foto: Promo Foto: Promo

Usvojena je Odluka o stalnoj manifestaciji "Sigurno je bezbedno“, koja je od značaja s obzirom na potrebu da se na teritoriji Gradske opštine Voždovac deluje preventivno na unapređenje saobraćajnog vaspitanja i obrazovanja dece.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA