Zakazano zasedanje Štaba za vanredne situacije zbog ledenog vremena

Na sastanku će biti predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, direktori javnih komunalnih preduzeća i predsednici opština koji će razgovarati i o spremnosti zimskih službi

  • 2

U Starom dvoru u Beogradu sutra u 9.30 sati biće organizovan sastanak Štaba za vanredne situacije, zbog najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda da Beograđane tokom božićnih praznika očekuju izuzetno niske temperature.

Ledeni talas koji u Srbiju stiže za Božić nije jedini ove zime: Imaćemo dva još gora!

Na sastanku će biti predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, direktori javnih komunalnih preduzeća i predsednici opština koji će razgovarati, između ostalog, i o spremnosti zimskih službi, javlaju beogradski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    4. januar 2017 | 16:57

    kad ovo procitam oko staba za vanredne situacije dodje mi da udarim glavu u zid.bio sam poplavljen i kad pomislim na civilnu zastitu i njihove tasnice muka me uhvati.po 100 puta su popisivali jedno te isto.hvala vatrogascima i policajcima.jedinu pravu pomoc sam imao od njih.molim vas makar zbog vatrogasaca i policajaca neka se ovaj komentar vidi.

  • Milic

    5. januar 2017 | 08:51

    Ovi sad ce da zasedaju dok se sneg led ne otopi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA