≫ 

Beograd ima ski stazu! Da li znate gde se nalazi?

Na samom njenom vrhu nalazi se prelep kafić sa koga se pruža i predivan pogled na Novi Most i deo Novog Beograda, pa je boravak na ovoj padini prelep za sva čula

  • 1

Ukoliko ste mislili da je jedina "padina" i raj za beogradske skijaše na par stotina kilometara od Beograda, varate se! I Beograd ima svoje skijalište. Malo, ali slatko i sasvim dovoljno za ljubitelje zimskih čarolija.

ZAGREB NAVIJAO ZA SRPSKU SKIJAŠICU: Nevena Ignjatović napravila rezultat karijere u Hrvatskoj (VIDEO)

Čekala je voljenog na dnu ski staze na Staroj planini, kada se na vrhu odjednom pojavila masa ljudi. Svi su nosili JEDAN natpis! (FOTO)

Prvi spust ove godine niz krov Srbije (VIDEO)

Na severnoj strani Košutnjaka, na padini dugačkoj 300 metara, na 274 metara nadmorske visine, nalazi se jedina beogradska ski staza, popularno nazvana "Topčider".

Na samom njenom vrhu nalazi se prelep kafić sa koga se pruža i predivan pogled na Novi Most i deo Novog Beograda, pa je boravak na ovoj padini prelep za sva čula.

Ako ste posetili ovu stazu ove zime, obavezno nam šaljite slike, jer čak i da niste skijaš, uživaćete u lepoti prirode i snežnoj idili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    9. januar 2017 | 19:30

    Znamo , na Avali i na padinama Golfa ! Inace je bila organizovana skola skijanja ! Organizujte i sada !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA