Šta se desi kada sa fotoaparatom prošetate Beogradom na minus 9? (FOTO)

U 15 sati izmereno je samo -5 stepeni

  • 1

Najviša predviđena temperatura za danas za Beograd trebalo je da bude jedan stepen u plusu. Sumnjamo da će do kraja dana živa da dosegne i nulu, jer je u 15 časova izmereno -5 stepeni. Ujutru je bilo minus 9.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ZIMA NIJE GOTOVA, TEK JE POČELA! Ovo je novi UDAR debelog minusa i padavina, Sibir se vraća! (FOTO)

Jedna od tezgi u Knez Mihailovoj prepuna je vunenih, ručno štrikanih stvari, džempera, šalova, ali i heklanih hvatača snova. Ne znamo da li prodavačici posao dobro ide po ovoj zimi, ali njoj očigledno nije hladno, jer ne nosi rukavice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svima koje smo uslikali samo su se oči videle. Svi su bili zabrađeni i umotani u šalove sa kapiljačama na glavama.

Veći deo dana bio je maglovit, pa sunce nije uspelo da se probije. Ako je suditi po tome kako su naši sugrađani bili obučeni, hladnoća je "grizla" za obraze...

Najoriginalnija je ipak ova kapa. Nama je zaličila na kombinaciju viteškog i vikinškog štita za glavu, u ovom slučaju od hladnoće. Mladić nam je rekao da ga je čak jedna baka povlačila za rogove, a on se našao u čudu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U Beogradu će i sutra biti hladno, sa umerenim mrazom tokom jutra. Tokom dana biće umereno i potpuno oblačno uz mogućnost provejavanja snega. Ledeni dani trajaće do četvrtka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    24. januar 2017 | 10:08

    Šta se desi? Elektronika uglavnom otkaže,pobrljavi.Stari mehanički *Zorki* radi i na -40!A možeš njim,po potrebi, i darazbijaš orahe i bademe, ukucaš exer... !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA