≫ 

Prodaje stan u Budvi, jeftinije nego u Beogradu: Namešten i s pogledom na more, a cena - smešna! (FOTO)

Inače, cena kvadrata u Beogradu kreće se od 700 do 2.500 evra, u zavisnosti od lokacije, tako da bi ova nekretnina na "pjeni od mora" mogla da se priušti prodajom garsonjere u naseljima kao što su Mirijevo, Karaburma, Zvezdara, Čukarička padina, Zemun...

  • 34

Većini građana kojima zima nije omiljeno godišnje doba, najčešća maštarija je život na moru - a sada bi taj san mogao da se ostvari u slučaju da na raspolaganju imaju 39.999 evra!

Prodaje kuću u Srbiji za skoro 2 miliona evra: Ovakvu perverziju niste videli ni u Holivudu (FOTO)

Tačno toliko košta stan u Budvi, i to namešten.

Foto: kupujemprodajem.com

- Garsonjera od 31 kvadratnog metra nalazi se na prvom spratu, okrenuta je ka moru. Prodaje se nameštena, vlasnik, uknjižena, klima, sigurnosna vrata. Odlična - piše u opisu oglasa na sajtu za kupoprodaju nekretnina.

Foto: kupujemprodajem.com Foto: kupujemprodajem.com

Inače, cena kvadrata u Beogradu kreće se od 700 do 2.500 evra, u zavisnosti od lokacije, tako da bi ova nekretnina na "pjeni od mora" mogla da se priušti prodajom garsonjere u naseljima kao što su Mirijevo, Karaburma, Zvezdara, Čukarička padina, Zemun...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. februar 2017 | 00:17

    Al' vam je poredjenje, Beograd kakav god bio je jedina prava metropola ex Yu. Grad koji zivi svih dvanaest meseci, pocevsi od kulture, preko sporta, pa do nocnih provoda, dok Budva ni u 2-3 meseca koja zivi ne pruza ni 50% onog sto Beograd moze da ponudi, za sve slojeve drustva. Primera radi, Dubrovnik i samo Hrvatsko primorje po mom subjektivnom misljenju pruza daleko vise od CG primorja u svim pigledima, o nekim daljim destinacijama da ne govorim, ko je letovao negde dalje zna o cemu govorim. Od pogleda na CG primorje se ne umire, prosek proseka. Beograd i Budva su neuporedivi, normalno je da se cene stanova u Beogradu i Budvi ne mogu porediti, Beograd je za Budvu Beograd.

  • Iju

    31. januar 2017 | 22:04

    Fali mi nesto vise od 39 hilj

  • more

    31. januar 2017 | 20:10

    ziveti na moru u jesen i zimi je pusto i prazno ako niste tamo rodjeni.Zimi je svuda jako hladno jer nemaju sisteme daljinskog grejanja. Za stan od50kvadrata porez je300e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA