NJEGOVA KUĆA JE PONOVO NAJLEPŠE OKIĆENA: Svi volite Voždovac zbog Vuka i njegovog novogodišnjeg ukusa (FOTO)

Vredne nagrade će krajem nedelje dobitnicima uručiti gradonačelnik Beograda Siniša Mali na prijemu u Starom dvoru

  • 1

Na tek završenom konkursu za najlepše dekorisanu fasadu stambenih zgrada i kuća, poslovnih zgrada, kao i za najlepše ukrašenu terasu u duhu novogodišnjih praznika, pobedu je i ove godine odneo Vuk Tomić iz naselja Voždovac.

Beograd i dalje sija kao da je Nova godina iz jednog MNOGO DOBROG RAZLOGA

Konkurs je objavljen povodom dočeka Nove godine, 15. novembra 2016. godine, sa ciljem da Beograđani postanu partneri Grada Beograda i Službe za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima u najvažnijem poslu - da Beograd tokom praznika izgleda što lepše i svečanije.

Beograd traži najlepše okićenu kuću

O najlepše dekorisanim objektima odlučivala je komisija sastavljena od predstavnika JKP „Javno osvetljenje”, Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, JKP „Zelenilo – Beograd” i „Beokom servisa”, a nagrade će krajem nedelje dobitnicima uručiti gradonačelnik Beograda Siniša Mali na prijemu u Starom dvoru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za pobednike u svim kategorijama obezbeđene su materijalne nagrade: za prva mesta u sve tri kategorije (najlepše dekorisana zgrada, najlepše dekorisana kuća i najlepše dekorisana terasa) novčana nagrada u iznosu od 500 evra u dinarskoj protivvrednosti, za druga mesta novčana nagrada u iznosu od 300 evra u dinarskoj protivvrednosti i za treća mesta novčana nagrada u iznosu od 150 evra u dinarskoj protivvrednosti. Novčane nagrade opredeljene su sa željom da dobitnici mogu na ovaj način osvojena sredstva dalje da ulažu u unapređenje objekta, komšiluka ili u u neku buduću novogodišnju dekoraciju.

U kategoriji kuća, pored Tomićeve, najlepše su bile dekorisani domovi Nemanje Gačića iz Surčina i Lidije Stojčić iz Zemuna, u kategoriji stambenih zgrada najlepše su bile dekorisani objekti Vinka Posinkovića iz Savskog venca, Sare Mikić iz Bloka 45 i Bojane Spasić iz Voždovca, dok su se u kategoregoriji najlepših terasa istakli su se Slobodanka Petrović iz Novog Beograda, Saša Stojčević sa Palilule i Verica Đerić iz Zvezdare.

Najlepše ukrašeni poslovni objekat nije proglašen zbog malog broja prijavljnih za tu kategoriju, navodi se u saopštenju Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima „Beokom servisa”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA