Odlična vest za Beograđane: Stiže 30 novih autobusa

Govoreći o napretku projekta Beograd na vodi, Mali je izjavio da gradnja dve zgrade ide po planu i da je jedna dostigla 14. sprat, a druga 12. sprat, saopšteno je iz Skupštine Beograda

  • 4

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će glavni grad nabaviti od kompanije Ikarbus 30 novih zglobnih autobusa za javni gradski prevoz, a vrednost nabavke je gotovo 10 miliona evra.

USKORO BOLJI JAVNI PREVOZ U BEOGRADU: Otvorene ponude za PRIVATNO PARTNERSTVO u gradskom prevozu!

Prošle godine je Beograd kupio 55 novih autobusa, od kojih je pet elektro, a ostatak su solo autobusi. Ove godine nabavićemo još 30 zglobnih autobusa - rekao je Siniša Mali.

Govoreći o napretku projekta Beograd na vodi, Mali je izjavio da gradnja dve zgrade ide po planu i da je jedna dostigla 14. sprat, a druga 12. sprat, saopšteno je iz Skupštine Beograda.

- U narednih 10 dana biće objavljen tender za rekonstrukciju Starog savskog mosta, a do kraja godine počeće radovi na izgradnji gondole koja će povezivati Kalemegdan sa parkom na Ušću - dodao je Mali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    2. februar 2017 | 13:50

    Niste završili prvu kulu do kraja prošle godine kako ste obećali pa sad ljudima prodajete priče o zglobnim autobusima i gondolama. Šta će Beogradu gondola kada je ruglo svuda oko mostova. Bolje očistite reke i ulice od đubreta. Pravite nekakve muzičke fontane i gondole da biste prikrili zastoj na glavnom projektu. Pola Novog Beograda ima više zgrade koje su izgrađene cele za dva meseca.

  • Soli 65

    2. februar 2017 | 14:27

    Izvinite dobri su jos uvek ovi Tiletovi busevi , nemojte preterivati !!! Hvala !!

  • BASA

    2. februar 2017 | 13:27

    Dobro ste se setili !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA