≫ 

Stanari ove zgrade su najhumaniji u Beogradu, a pogledajte kako su im to vratila deca iz komšiluka (FOTO)

Deca iz komšiluka su pokidala aparat za kontrolu ulaza u zgradu

  • 17

Stanari jedne zgrade u Bulevaru despota Stefana požalili su se na društvenim mrežama na incident koji su snimile kamere za nadzor. Deca iz komšiluka pokidala su aparat za kontrolu ulaza u zgradu.

Uhapšena dvojica momaka koji su unakazili ulaz u zgradi u Novom Sadu (VIDEO)

DA LI U OVOJ ZGRADI ŽIVE NAJBOLJI LJUDI U BEOGRADU? O onome što je uradilo ovih 82 stanara priča ceo grad!

"U utorak, 07. 02. u 22.35 časova grupa dece, divljaka, je učestvovala u vandalskom činu kidanja aparata za kontrolu ulaza u zgradu. To su deca iz komšiluka koji se sakupljaju na velikom parkingu, prema Botaničkoj bašti, i koje smo do sada mnogo puta prijavljivali policiji zbog haosa koji su pravili."

"Na drugoj slici smo prepoznali ćerku poznate spisateljice. Slučaj smo prijavili policiji, podnećemo krivičnu prijavu i tražiti nadoknadu štete."

Stanari ove zgrade su inače dobitnici ovogodišnje Plakete za najplemenitiji podvig godine. Oni su prikupili pomoć za Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, pomoć za poplavljene u Obrenovcu, skupljali su plastične čepove u akciji "Čep za hendikep".

U avgustu prošle godine su za jedan dan sakupili novac i kupili dve klime za porodilište na Zvezdari, a u planu je kupovina posteljine za porodilje i bebe...

Kontrola na ulazu je ubrzo popravljena, ali je ceo incident ostavio gorak ukus u ustima stanara.

"U danu kada smo dobili Plaketu za najhumaniji podvig godine, dogodilo nam se nešto ovako. Da li više bilo šta ima smisla?", pitaju se stanari ove zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Revizor

    8. februar 2017 | 19:28

    Dete poznate spisateljice ? Ime i prezime molim lepo, pa da svi znaju za spisateljicu i njenu "nestasnu" cerkicu - dobro je neko rekao, sve polazi iz porodice...kuce...

  • (O.o)

    8. februar 2017 | 19:13

    To nije dete, to je kreten...postavio bih ja njega da otvara i zatvara vrata mesec dan. Da svakom kaže dobar dan, izvolite, nema na čemu, doviđenja...

  • Cibi

    8. februar 2017 | 19:45

    Roditelji da nadoknade štetu,a ove poslati na hirurguju dati im pribor za higijenu,čišćenje odeljenja 40 dana,8 sati dnevno,dnevnica 200 dinara i svi zadovoljni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA