≫ 

Beograđanke Jasna i Daniela bile su u isto vreme u vezi sa istim dečkom: Sad njih dve žive zajedno!

Njihova zanimljiva priča započela je dok se jedna nalazila u ulozi ljubavnice, a druga devojke dotičnog Beograđanina

  • 24
Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Daniela Draganov (33) i Jasna Radoja (33), osim što dele iste godine i mesto rođenja - Beograd, do nedavno su imale i zajedničkog dečka, a od skoro sarađuju i u biznisu koje su zajedno započele i dele životni prostor!

LJUBAVNI DNEVNIK KOJI JE RASPAMETIO SRBIJU: Udala sam se za svog najboljeg prijatelja, evo do čega me je to dovelo

Njihova zanimljiva priča započela je dok se jedna nalazila u ulozi ljubavnice, a druga devojke dotičnog Beograđanina.

One za Blic priznaju da su znale jedna za drugu, ali ih to nije sprečilo da osnuju kreatorski brend i počnu da šiju autorsku garderobu.

- Shvatile smo da smo se u isto vreme zabavljale sa istim muškarcem. Jednostavno smo saznale. Žena to uvek oseća i zna - rekla je Jasna za ovaj list kroz zagonetan osmeh.

Umesto da postanu ljute suparnice, one su odmah postale cimerke.

Prvo veče pod zajedničkim krovom provele su prepričavajući prošle dane iz ljubavnog trougla, kada im je iznenada sinulo da pocepaju svu odeću koju im je dotični muškarac u međuvremenu kupovao, otkrivši da među njima ima i mnogo sličnih ili potpuno istih haljina, majica i šortseva.

Gomila krpa na podu, koje su predstavljale ništa drugo do alegoriju njihove ljubavne groteske, dovela je do toga da su izvadile staru šiveću mašinu i počele da sastavljaju krpice.

- Sastavljale smo ih onako kako se nama to svidelo. Uopšte nije bilo bitno šta je čemu pripadalo, jedino nam je bilo bitno da ništa ne bude onako kao što je bilo ranije - prepričava Danijela.

Za kraj su rekle da je za njih ovo predivna priča, koja poručuje da u trenucima kada u životu imamo te neke kontraste, kada nam se dešava nešto što nam se ne dopada, posle toga može da ide samo nabolje.

Njih dve se danas bave kreatorskim poslom.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA