≫ 

Evo šta STVARNO rade studentkinje u studentskom domu u Beogradu kad niko ne gleda (FOTO)

Iako mnogi život u studentskom domu pamte kao lepu uspomenu, postoji i veliki broj onih koji ne mogu da se pohvale baš lepim iskustvom iz istih

  • 21

Iako u velikom broju slučajeva važi ono "nisi bio student, ako nisi živeo u domu" moramo se složiti da je veliki broj studenata živeći u istom doživeo niz neprijatnosti koje posle dugo pamte i prepričavaju.

ČISTA PERVERZIJA: Evo šta STVARNO rade brucoškinje u studentskom domu (VIDEO)

Tako često čujemo kritike na račun cimera, menze, portira, pa i cele uprave u domu.

Ovo su neki od najbizarnijih slučajeva koje su studenti zatekli u studentskim domovima, a otvoreno pričaju o njima sada, kad su uveliko diplomirali.

Beogradska studentkinja otišla na večeru u menzu, a na tanjiru dobila nešto što ju je zgrozilo (FOTO)

Naime, jedna studentkinja je izvršila veliku nuždu u kadi, što je razljutilo čistačice i cimerke koje su joj javno zapretile:

- Devojka koja se pos*ala u kabini za tuširanje biće izbačena iz doma. Videle su je docimerke, bolje joj je da očisti - stoji na početku obaveštenja, ali tu nije kraj, u nastavku je čak i proklinju:

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Da Bog da, da joj svi u seksu traže "skating" i da joj se pokake u usta i da ona pojede. Krmača - brutalno su joj uzvratili na neprijatan prizor koji su zatekli.

Potpuni hit: Studentima prodaju kafu na lošem engleskom za 60 dinara (FOTO)

- Imala sam super cimerku i jako smo se lepo slagale, a često i izlazile. Imale smo jednom situaciju zbog koje je meni i dalje neprijatno. Vraćale smo se iz grada, prilično pijane, presvukle se i legle da spavamo.

- A onda se budim u jednom trenutku i čujem neki žubor. Pogledam u cimerku, a ona čučnula i piški nasred sobe. Kad tad nisam dobila srčku, neću nikad - priča nam Danijela jednu od svojih najgorih doživljaja u domu.

Foto-ilustracija: Flickr/Aaron Kyle Foto-ilustracija: Flickr/Aaron Kyle

- Iako muškarci važe za neurednije, moja bivša cimerka je toliko neuredna da je to grozno. Iako više ne živimo zajedno, muka mi bude kad se setim da se kupala samo jednom sedmično.

- Znojavu majicu je provetravala na terasi, a za čarape je uvek govorila "ma mogu još jedan dan da izdrže". A držala ih je pored kreveta. Ne ponovio se taj smrad koji sam udisala svakodnevno. I sad kad se setim, nije mi jasno kako sam sve to podnosila - priča Andrijana.

- Ja sa cimerima nisam imao problem, mi muškarci se mnogo bolje kapiramo. Meni je menza presela nekoliko puta. Što sam često nalazio dlake od kose u hranu sam i prevazišao, ali kada sam u pasulju zatekao crva, nisam posle odlazio u menzu nekoliko meseci. I to nije jedino, meso je često bilo poluživo, a salata večito neoprana - kaže Nenad koji u domu živi punih 5 godina.

Foto-ilustracija: Flickr/Kyle Sorkness Foto-ilustracija: Flickr/Kyle Sorkness

-  Živela sam tri godine u jednom domu, sve mi je donekle odgovaralo, ali spratna kupatila nisam mogla da podnesem. Koliko god da se čisti, uvek mnogo smrdi, jer je u sklopu wc-a otvor za bacanje smeća.

- Kom mozgu je palo na pamet da tu smesti odlaganje otpadaka, nikad mi nije bilo jasno. Pored toga tuš-kabine su uvek bile pune dlaka posle depilacije, a ni menstruacija nije izostajala- ispoveda se Marina (24).

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Najgore mi je kada je soba blizu menze, i onda je puno bubašvaba. Nekad ih ima toliko, da mi se čak i penju na krevet.

- Redovno čistim sobu, ali ne vredi. Pored toga imam užasno lenju cimerku, koja osim što ništa neće da čisti, dozvoljava da spava sa mrtvim bubašvabama, koje su svuda na krevetu i okolo njega. Jako bih volela da se iselim - žalila se Milica (20) iz Niša pre nekoliko godina.

Da li ste vi imali neke neprijatne doživljaje u studentskom domu ili sa cimerima? Odgovore šaljite u komentarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Provincijalac

    15. mart 2017 | 14:11

    Samo su beogradjani kulturni ostatak drzave je nekulturna stoka. Dosta nam je vise tog Vaseg Beograda najveceg rugla istocne Evrope. Najveca nekultura dolazi od kvazi naturalizovanih beogradjana ne iz provincije.

  • Gnojni Čibulj

    15. mart 2017 | 13:24

    Kad neko iz unutrašnjosti dodje u Bg, a ponese svoje navike...

  • Gox

    15. mart 2017 | 14:59

    Dokazano je da muskarci vode vise racuna o higijeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA