Ekspresno provaljeno novo obeležje kontrolora u gradskom prevozu (FOTO)

Nećete se više iznenađivati kad vam zatraže kartu ili povlastice.

  • 4

Koliko puta vam se desilo da se čitajući knjigu ili slušajući muziku potpuno "isključite" u gradskom prevozu, toliko da vas kontrolori opominju da im date plaćenu kartu?

 

Onda ispadne kao da ste šverceri ili oni koji redovno iskaču na stanici kad uoče ovlašćena lica za kontrolu karata Bus plus sistema.

 

>>> Probali smo 3 najjača izgovora koja možete reći kontrolorima ako nemate kartu (FOTO)

 

Fejsbuk publika je nedavno primetila da su kontrolori dobili novu opremu kojom ćete ih lakše prepoznati, pa ćete moći na vreme da pripremite svoju kartu iako imate slušalice u ušima.

 

Nove torbice, veličine da se u njih smesti solidan fotoaparat sada obavezno nose kontrolori, moći ćete bez problema da ih vidite na stanicama, ali i kada uđu u autobus, tramvaj ili trolejbus.

 

Nema više iznenađivanja kada vam priđu da zatraže kartu ili povlasticu :)

 

Foto: Facebook/Владимир Вујко‎/Studenti Beogradskog univerziteta

Foto: Facebook/Владимир Вујко‎/Studenti Beogradskog univerziteta

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biki

    15. mart 2017 | 17:47

    Oni ne treba da se kriju i na prepad da hvataju putnike. U cemu je njihova uloga? Da kontrolisu ko ima, a ko nema kartu. E pa onda i treba da budu obuceni u sluzbene uniforme sa jasnim oznakama

  • Ја

    15. mart 2017 | 20:06

    Па немају обележје јер нераде за гсп и улазе на препад јер тако морају још мало па ће се шуњати. Лепо да смање цену маркице па да могу људи да је купе од бедне трговачке плате од 25000!?

  • dago1

    15. mart 2017 | 18:07

    Pa neka trazi, pa zar ja koji imam kartu treba da brinem dok se vozim hoce li neko da trazi kartu ili ne. Pa oni su kontroloti. Treba da prepoznaju ko nema da bi brzo reagovali prije sledece stanice. Ako sam kupio kartu ne moram da je zalepim na celo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA