Gazela zatvorena u oba smera u noći između subote i nedelje

Putevi Srbije sprovodiće test opterećenja od 22 do 10 sati ujutru

  • 0

Most Gazela će biti zatvoren za saobraćaj u oba smera u noći između subote i nedelje od 22 do 10 sati ujutru. "Putevi Srbije" će tokom te noći testirati opterećenje na čeličnoj konstrukciji mosta.

Reč je o prvom delu testa opterećenja, a sva vozila koja u tom periodu prolaze kroz Beograd od Šida ka Nišu mogu se na Dobanovačkoj petlji prebaciti na Obilaznicu oko Beograda i ići do petlje Bubanj potok, gde će se uključiti na auto-put prema Nišu.

Sa auto-puta ispred "Beogradske arene" na prvoj petlji preko izlazne rampe vozila će ići u Ulicu španskih boraca i dalje Ulicom Ðorđa Stanojevića do saobraćajnice ispred kompleksa "Delta sitija".

Potom će tom saobraćajnicom ispred "Delta sitija" ući u Ulicu Jurija Gagarina kojom će izaći na most na Adi.

Prelaskom preko mosta, na prvom isključenju ulazi se u Radničku ulicu i potom u Kirovljevu (rampa prema Banovom Brdu), gde se po završetku rampe ulazi u ulice Visoku, Paštrovićevu i nazad u Radničku i Bulevarom Vojvode Mišića do Mostarske petlje, gde se uključuju na auto-put u pravcu Niša.

Vođenje saobraćaja na svim skretanjma počev od izlaska sa auto-puta kod saobraćajne petlje "Arena" pa do vraćanja na auto-put u pravcu Niša, na Mostarskoj petlji biće označeno posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Niš.

Učesnici lokalnog gradskog putničkog saobraćaja koristiće Brankov most, Stari savski most i novi most na Adi, bez posebnog saobraćajnog vođenja.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA