Dojadilo mi je da mašem autobusu kao kreten da bi stao: Ovo je samo prvi krug pakla koji prolaze putnici na međugradskim linijama (VIDEO)

"Dojadilo mi je više da moram da mašem kao kreten ne bi li se smilovali da stanu, pa će tako od sad svaki, kao i ovaj da popije prijavu jer neće da stane na stanicu...", stoji u komentaru

  • 3

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" okačen je snimak na kome se vidi kako putnici na stanici u naselju Zaklopača u opštini Grocka moraju da mašu vozaču prigradskog autobusa da bi stao. To, nažalost, nije slučaj samo u tom naselju već i u mnogim drugim u okolini Beograda i zbog toga su mnogi, čini se, koji se tako svakodnevno prevoze, izgubili strpljenje.

Romkinja s bebom ušla u autobus! Posle 2 sekunde vozač je izbacio zbog prosjačenja. O tome sada grmi Facebook(FOTO)

Video je izazvao žustru raspravu na društvenoj mreži, a u samom postu stoji komentar:

"Dojadilo mi je više da moram da mašem kao kreten ne bi li se smilovali da stanu, pa će tako od sad svaki, kao i ovaj da popije prijavu jer neće da stane na stanicu. Na snimku se vidi sestra kako je digla ruku ne bi li se on smilovao da stane, (ja sam sve vreme držao podignutu ruku, čim je izašao iz krivine to sam uradio), ali nije računao da ga ja snimam. Planirao je da projuri kao što uvek rade, ali čim sam ja podigao telefon vozač je nabo na kočnicu i stao van stanice. Prvo nisam hteo da ga prijavim, ali je vozač pomislio da je u redu da verbalno napadne moju sestru kad je ušla (sa tom namerom je otvorio samo prednja vrata) pa sam se brzo predomislio..."

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simic

    21. mart 2017 | 08:44

    Mnogo toga u ovoj zemlji ne funkcioniše kako bi trebalo. Nezadovoljstvo gradjana je veliko. A onda jedan čovek dobije preko 2 miliona glasova. I ne zaslužujemo onda bolje.

  • Mirko&Slavko.

    21. mart 2017 | 08:05

    Моју супругу на пешачком прелазу, зелено светло,код богословије,оборио аутобус,само зато што се журио.9год.се судимо.Ускоро пресуда.Бахате шоферчине дошле са планине,па сада ухатили се волана и раде шта хоће.То је доказ и за необразоване политичаре ,када се ухвате власти, па воде државу у суноврат,и газе све пред собом.

  • DN

    21. mart 2017 | 08:33

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA