≫ 

Dobra vest za Voždovčane: Uvedena nova autobuska linija 406L (FOTO)

Gradska opština Voždovac na ovaj način izašla je u susret molbi građana i uz pomoć Direkcije za javni prevoz uspostavljena je nova linija 406L

  • 1

Danas je uspostavljena nova autobuska linija 406L koja saobraća od Trošarine, kroz Zemljoradničku ulicu, Avalskim putem do železničke stanice u Belom potoku, čime će povezati naselja Kumodraž selo i Beli potok.

Koji car: Vozač GSP-a ugledao lopove, pa preko razglasa obavestio putnike. Njihova reakcija je sjajna (FOTO)

Gradska opština Voždovac na ovaj način izašla je u susret molbi građana i uz pomoć Direkcije za javni prevoz uspostavljena je nova linija 406L. Ovaj mini bus, koji će saobraćati u intervalu od 70 minuta, ima autobuska stajališta u Zemljoradničkoj ulici, koja do sada nije bila obuhvaćena javnim gradskim prevozom postojeće linije 406.

Novom linijom danas su se provozali i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović, zajedno sa članom Gradskog veća Ivanom Tomić, članom Veća opštine Voždovac zaduženim za saobraćaj Reljom Ognjenovićem i predsednikom MZ "Kumodraž“ Draganom Životićem.

Foto: Služba za informisanje Opštine Voždovac Foto: Služba za informisanje Opštine Voždovac

Oni su iskazali zadovoljstvo što od sada deca i odrasli, a naročito đaci iz ovog kraja, više neće morati da idu pešice preko 3 km do najbliže autobuske stanice.

- Zahvaljujem se gospodinu Rafailoviću i Sekretarijatu za saobraćaj što su uvažili molbe naših sugrađana i omogućili im ovom autobuskom linijom bolje uslove za život, a đacima olakšali put do škole. Mi ćemo se potruditi da, uz pomoć Direkcije za gradsko zemljište i izgradnju Beograda, iduće godine rekonstruišemo celu Zemljoradničku ulicu u punom profilu - obećao je predsednik Savić.

Foto: Služba za informisanje Opštine Voždovac Foto: Služba za informisanje Opštine Voždovac

Sekretar Rafailović je objasnio kako su tekle pripreme na kolovozu, kako bi se ispunili svi potrebni uslovi prolaska linije 406L Zrmljoradničkom ulicom.

- Postavili smo svuda autobuska stajališta, kako bi se osigurala bezbednost putnika - rekao je on i potvrdio da Sekretarijat za saobraćaj čini sve da podjednako tretira građane rubnih delova Beograda, kao i one iz centra grada.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    23. mart 2017 | 07:11

    Bravo.Hvala u ime mojih parohijana.Svestenik belopotocki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA