≫ 

Izdaje se najmanji stan u Beogradu: Ima samo 12 kvadrata, a ništa mu ne fali (FOTO)

Mini životni prostor ima dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, pa čak i zazidano dvorište sa ugrađenim vratilom za vežbanje

  • 26

Do sada je stan na Terazijama, sa svojih 12 m2, zvanično bio proglašen za najmanji u Beogradu. Tu titulu mu ne otima stambeni prostor u Višnjici čija kvadratura ne prelazi 12 kvadratnih metara, ali za razliku od prvog, ovaj može biti vaš za samo 80 evra mesečno!

Kirija samo 100 evra, a lokacija odlična: Lista najjeftinijih stanova za izdavanje u Beogradu! (FOTO)

Kako je u opisu Halo oglasa naznačio vlasnik objekta, garsonjera je odmah useljiva a pravo je čudo da je u tako mali prostor stao i dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i kupatilo.

- U dnevnom boravku nalaze se orman, ogledalo, krevet dvosed - mojca, TV, PC računar. Uvedene su kablovska i internet sa WiFi konekcijom. Kupatilo je komplet opremljeno bojlerom, veš mašinom, ogledalom. Kuhinja poseduje rešo, frižider, sudoperu i viseće elemente. Stan se greje na uljane radijatore, ima PVC stolariju i unutrašnju izolaciju. Parking je udaljen svega 20 metara od ulaza - piše u tekstu oglasa.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

Ono što je najinteresantnije je da ovaj minijaturni životni prostor ima i ograđeno dvorište do 15 m2 koje služi kao terasa.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

- Dvorištance je oblepljeno pločicama i ima nadstrešnicu, baštenske stolice i sto, pa čak i sprave za vežbanje (vratilo i propadanje) - naveo je vlasnik ovog stana za izdavanje, za koji kaže da se nalazi u perfektom stanju, kao i da u dodatne troškove spadaju infostan i kablovska koji ne prelaze mesečni iznos od 1.500 dinara.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

Šta mislite, da li biste vi mogli da živite u mini stanu? Napišite nam u komentarima da li bi ovaj prostor zadovoljio sve vaše potrebe.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA