Postavljen pontonski most do Lida

Most dug 360 metara od danas do 1. septembra stoji besplatno na raspolaganju građanima koji žele da potraže spas od vrućine na poznatom zemunskom kupalištu

  • 1

Pontonski most od keja kod hotela "Jugoslavija" do zemunskog kupališta Lido, koji su postavili pripadnici Vojske Srbije, od danas do 1. septembra biće na raspolaganju građanima.

Most dug 360 metara postavili su pripadnici pontonirskog bataljona iz Rečne flotile, a na osnovu ugovora Ministarstva odbrane i opštine Zemun.

Prelaz preko mosta, nosivosti 20 tona, besplatan je, a njegovo postavljanje, kao i prethodnih godina predstavljalo je priliku za proveru osposobljenosti vojnih pontoniraca, objavljeno je na internet stranici Vojske Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    1. jul 2012 | 20:39

    Toliko peska protece Dunavom da bi vrlo lako moglo da se ostrvo lido spoji sa obalom, zemunskom ili novobeogradskom vec cija je, pa da se plaza nepravi boljom od one na Adi a ujedno bi mogao i koji protocni agregat da se postavi pa da se i napravi koji dinar ili bar ima elektricna energija na ostrvu Lido. Uz malo volje Beograd bi mogao da ima veliku atrakciju na Lidu ... !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA