≫ 

Nakašlji se, ako si završila! Novi snimak sa Pravnog, studentkinja polagala na bubicu i dobila 8 (VIDEO)

Kako saznajemo od studenta Pravnog fakulteta, sve se dešava u kancelariji Studentskog parlamenta upravo na Pravnom fakultetu

  • 59

Nakon što je danas procureo kratki snimak sa beogradskog Pravnog fakulteta u kom se vidi i čuje kako jedna od studentkinja navodno diktira odgovore svojoj koleginici dok je na ispitu, redakciji Telegraf.rs stigao je ekskluzivni snimak od skoro šest minuta. Tačno toliko je trebalo da se preko bubice navodno izdiktira ceo ispit.

Procureo snimak sa Pravnog fakulteta na kom studentkinja koleginici u bubicu diktira odgovore za ispit (VIDEO)

Kako saznajemo od studenta Pravnog fakulteta, sve se dešava u kancelariji Studentskog parlamenta na Pravnom fakultetu i devojka je na osnovu ovoga u februarskom roku dobila osmicu iz predmeta Upravno pravo.

Prvi snimak koji smo objavili traje samo 22 sekunde i u njemu se čuje:

- To je bila centralizacija uprave. To znači pretežno obavljanje upravnih poslova - izdiktirala je studentkinja koleginici, uz savet da malo više nakrivi glavu.

U drugom snimku, međutim, odgovore diktira student istoj devojci iz prethodnog snimka. Za šest minuta uspeo je da joj da odgovore za ceo ispit, što je lako zaključiti po poslednjem pitanju koje joj postavlja.

- Jesi sve zapisala? Nakašlji se ako jesi.

Pre toga, izdiktirao joj je odgovore o centralizaciji, teritorijalno-političkoj decentralizaciji, administrativnoj decentralizaciji i centralizaciji putem samouprave. U nekom trenutku student koleginicu čak pita da li treba ponovo da joj pročita prvo pitanje, a ona mu odgovara tako što se nakašlje za "da" ili ne nakašlje za "ne".

Pogledajte ceo video:

Pokušali smo da dobijemo reakciju svih učesnika priče, kontaktirali smo Pravni fakultet, ali u ovoj obrazovnoj ustanovi nisu bili preterano zainteresovani za to šta se odvija pod njihovim krovom.

- To je pojedinačni slučaj koji treba da rešite sa studentskom službom. Ona nije zaposlena na fakultetu, tako da nemamo njen broj telefona, pokušajte da pozovete ovaj telefon - rekli su nam.

(J. Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dj

    29. mart 2017 | 21:16

    Najveci debil je student koji je ovo otkrio i koji snima...koja drukara ne verujem..

  • Marija

    29. mart 2017 | 21:50

    Ovo svi znaju i nazalost najbolje prodju takvi. Neko uci kao budala i na kraju zavisi od raspolozenja profesora i srece naravno.

  • Diplomirani pravnik

    29. mart 2017 | 22:51

    Nazalost, to jeste nasa realnost. Takvi ce sutra kada se zaposle preko veze ili novca da se smeju u lice onima koji su svoju diplomu posteno stekli i imaju znanje, jer im se moze i misle da im je sve dozvoljeno. Savetujem radnickoj deci koja dobro uce da upisuju skole sa kojima mogu da rade u inostranstvu u nekoj normalnoj drzavi i da ne budu nostalgicni jer nemaju za cim, trebace duuugo godina da se ovde normalno radi i zivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA