Beograd se na najlepši način predstavlja svetu u Minsku: Turistička ponuda prestonice oduševiće sve

Ovo je drugi put da TOB nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji

  • 2

Turistička ponuda Beograda biće predstavljena na 20. Međunarodnom sajmu turizma u Minsku "Leisure 2017", koji će počev od danas do 8. aprila okupiti oko 150 izlagača iz 11 zemalja, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

Razgledali biste Beograd iz vazduha, sa vode ili ulica? Sve što treba je - da poznajete glavni grad

Sajam "Leisure 2017", obezbediće izlagačima priliku da, tokom četvorodnevnog trajanja manifestacije, upoznaju potencijalne klijente i da promovišu turistički proizvod na beloruskom tržištu.

Ovo je drugi put da TOB nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji, a na štandu veličine 20 kvadratnih metara, poseban akcenat turističke ponude biće na programima omladinskog, tranzitnog i kulturnog turizma Beograda.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za organizovanje dolazaka mladih u Beograd.

Delegacija TOB-a razgovaraće na temu Beograda kao tranzitne destinacije u planiranju putovanja beloruskih turista ka destinacijama na moru, s obzirom da su oni izrazito sezonski orijentisani i da najviše putuju ka destinacijama u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Italiji, navodi se u saopštenju.

Nastup TOB-a organizovan je uz podršku Ambasade Republike Srbije u Belorusiji, a ovogodišnji sajam je dvadeseti po redu i organizovan je pod pokroviteljstvom Republike Belorusije, u saradnji sa Ministarstvom sporta i turizma Republike Belorusije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galenzza

    5. april 2017 | 08:03

    Beograd? Imali u Srbiji drugih gradova osim Beograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA