Incident na Gazeli: Čovek blokirao saobraćaj, stao ispred autobusa i nije mu dozvoljavao da prođe! (FOTO)

Muškarac je stao ispred autobusa i nije mu dao da prođe

  • 20

Putnici, obližnji prolaznici, ali i ljudi u kolima koji su se zatekli u blizini autobuskog stajališta pre Gazele juče su mogli da vide nesvakidašnji prizor - čovek je stajao ispred autobusa i nije mu dozvoljavao da prođe!

Lopovi vrebaju na stajalištima gradskog prevoza: Naša novinarka se OVAKO obračunala sa pljačkašima

Naime, na autobuskoj stanici pre mosta Gazela, autobus 74, koji je saobraćao na liniji Mirijevo - Bežanijska kosa, stao je pre stajališta i primio putnike.

Na stajalištu su već bila tri autobusa i momak koji je čekao bus 74 ga nije mogao videti od autobusa koji su stajali ispred.

Kada je video da njegov prevoz odlazi i da neće da mu stane na stanici, mahnuo je da ga zaustavi, međutim, vozač je na to okrenuo glavu, iako je stajao u mestu zbog gužve na mostu, nije želeo mladiću da otvori vrata.

Momak vidno iznerviran je stao ispred autobusa i nije mu dozvoljavao da pođe!

Vozač je vikao, ali vrata nije otvarao.

Kada je kolona preko Gazele krenula, vozač je ubacio u brzinu i krenuo, mladić je video da je đavo odneo šalu, pa je bio prinuđen da se skloni.

- Ne mogu da verujem da sam prisustvovala ovakvoj sceni. Zgrožena sam, zašto nije hteo da mu otvori vrata kad je već bio na stajalištu?! Bezobrazluk - ispričala je putnica koja je prisustvovala sceni.

Daljinac baner

(J.J.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    6. april 2017 | 12:57

    Ne treba da se čude štoih putnici tuku.

  • Pravda

    6. april 2017 | 12:37

    Vozaci Gsp najgori sloj ljudi.

  • Djole

    6. april 2017 | 12:07

    To radi mnogo vozaca,strasno su drski i bezobrazni,milion puta mi se desilo da trcim za autobusom i vozac me vidi u retrovizoru(i ja vidim da me je video) ali mi namerno zatvori ispred nosa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA