Posle 24 godine uklonjen poznati kiosk na Slaviji! (FOTO)

Iz te opštine navode da su taj lokal uklonili juče i preciziraju da su samo tokom ove sedmice uklonili četiri kioska, kao i da su nedavno uklonjeni nelagalni objekti koji su zaklanjali fasadu Kalenić pijace i zauzimali trotoar u ulici Maksima Gorkog

  • 4

Gradska opština Vračar saopštila je danas da je uklonila kiosk "Foto Slavija" koji je stajao skoro 24 godine i koji je, kako je navedeno, predstavljao pravi simbol prethodne vlasti na Vračaru i ističe da nastavljaju sa politikom uvođenja komunalnog reda u opštini.

"Ukleta rupa" u centru Beograda: Prolazite ovuda svaki dan, a nemate pojma kako je nastao Trg Slavija (FOTO)

Kako je navedeno, gradska opština Vračar na taj način na delu potvrđuje da je njena politika uvođenje komunalnog reda u opštini i uklanjanje bespravno postavljenih montažnih objekata "koji su simbol prethodne vlasti".

Iz te opštine navode da su taj lokal uklonili juče i preciziraju da su samo tokom ove sedmice uklonili četiri kioska, kao i da su nedavno uklonjeni nelagalni objekti koji su zaklanjali fasadu Kalenić pijace i zauzimali trotoar u ulici Maksima Gorkog.

Foto: Tanjug/Gradska opština Vračar Foto: Tanjug/Gradska opština Vračar

- Svi ti bespravni objekti godinama su se nalazili bez ikakvih dozvola i kao takvi tolerisani su od strane prethodnih opštinskih rukovodstava. GO Vračar je zajedno sa Gradom Beogradom i JKP Gradske pijace porušila montažne objekte na samoj Kalenić pijaci koji su se nalazili u ulicama Maksima Gorkog i Njegoševoj i umesto njih se grade novi, modernog dizajna kakvi i treba da postoje na Vračaru - navedeno je u saopštenju.

Foto: Tanjug/Gradska opština Vračar Foto: Tanjug/Gradska opština Vračar

Podsećaju i da se u ovom trenutku na Vračaru, u saradnji sa gradom Beogradom, rekonstruiše 21 fasada kao i da narednih dana počinje rekonstrukcija gornjeg dečijeg igrališta u "Mitićevoj rupi" i ističu da sve to pokazuje da je rukovodstvo Vračara odlučno da uredi opštinu, uvede komunalni red i tako od Vračara napravi bolje mesto za život svih građana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    8. april 2017 | 13:23

    Nadam se da su vlasnicima kioska ponudili neki objekat u blizini da ljudi mogu da nastave da rade... ili su uspeli da uniste jos nekoliko radnih mesta...

  • Djurdja

    8. april 2017 | 12:38

    Ako je stajao 24 godine malo vise vlasti je promenjeno za tolke godine a ne da pisete napanet nego racunajte

  • Kostadin

    9. april 2017 | 11:24

    Opšte je poznato da se nekolicini zaslužnih partijskih ČLANOVA delilo sve i svašta. Delile su se tezge na pijacama, kiosci i lokali, pa i lokacije i objekti na 99 godina. Delile su se funkcije i radna mesta. Delile su se sve privilegije i dobra koja su bila na raspolaganju.Da skratim. Pretvarao se politički kapital u ekonomski kapital .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA