Vlast u Rakovici formiraju SNS i DS!

Novu vlast u beogradskoj opštini Rakovica trebalo bi da formira koalicija između SNS i DS koja bi sa 33 odbornika imala većinu u Skupštini opštine

  • 1

Novu vlast u beogradskoj opštini Rakovica trebalo bi da čini takozvana "velika koalicija" Srpske napredne stranke i Demokratske stranke, a to bi trebalo da se ozvaniči na današnjem zasedanju Skupštine opštine, saznaje Telegraf.

Kako Telegraf saznaje, iz dobro obaveštenih izvora, lokalni stranački funkcioneri dobili su dozovole od svojih centrala da formiraju takvu koaliciju, kao i da su se o tome vodili pregovori prethodnih dana.

Takvom "velikom koalicijom" demokrate i naprednjaci imali bi većinu u ovoj opštini, jer bi od 50 odbornika, koliko ima Skupština opštine Rakovica , oni imali većinu od 33 odbornika, pošto su naprednjaci osvojili 17 odborničkih mesta, a demokrate 16.

- Rakovica bi mogla biti "pilot projekat" i opipavanje pulsa zarad buduće velike koalicije na republičkom nivou - kaže naš sagovornik.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograđanka

    5. jul 2012 | 20:54

    Znači kao što smo i mislili...zajašili i kurta i murta , pakao otvoren j6t-e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA