≫ 

Derbi + kiša + protesti: Biće prava umetnost snaći se u Beogradu danas posle 19 časova (FOTO) (VIDEO)

Ako ipak, morate napolje, naoružajte se strpljenjem i krenite mnogo ranije

  • 1

Po svemu sudeći, pred nama je pakleno popodne u prestonici. U popodnevnim satima već su počele ogromne gužve i opšti kolaps na ulicama prestonice.

Gužva na Gazeli, blokada u kneza Miloša, kilometarska kolona na autoputu u pravcu prema Autokomandi samo su početak ogromne gužve koja će uslediti u večernjim satima.

Ludilo od vremenske prognoze na dan Večitog derbija: Tačno vreme kad će danas pasti ogromna kiša (FOTO)

Ne bi bilo loše da ovo pročitate uoči derbija decenije: Titula na talonu, detaljno o najvažnijim stvarima

U 17 sati i 30 minuta počinje 154. večiti derbi, i njegov završetak je oko 19 i 20 časova, kada će ogroman broj ljudi krenuti sa Marakane ka gradu ili svojim kućama, tako da će to stvoriti dodatne gužve u saobraćaju, pored standardnih koje su uobičajene za prvi radni dan u nedelji, a u ovom slučaju je utorak prvi radni dan, jer je juče, ponedeljak, 17. april bio neradan kao drugi dan Vaskrsa.

Već sada, sat vremena pre početka derbija, kolona na autoputu do Dušanovačkog mosta je duga kilometar, automobil se pokvario na sred Gazele što je logično dodatno usporilo saobraćaj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A najgori mogući scenario dogodio se u centru grada.

Na uglu Nemanjine i kneza Miloša, kod Generalštaba, tramvaj se pokvario i time blokirao ceo saobraćaj, koji je u kneza Miloša i u normalnim okolnostima u potpunom haosu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Protesti će već oko 18 časova blokirati centar grada, tako da se očekuje totalni kolaps na svim frekventnijim gradskim saobraćajnicama.

Ako bude i najavljivanih pljuskova, kolone automobila biće veće nego ikada.

O tome kolike se gužve očekuju, jasno govori informacija da je početak rekonstrukcije Ulice Ljutice Bogdana prvobitno zakazan za danas, ali je došlo do jednodnevnog odlaganja zbog odigravanja fudbalskog meča između Crvene zvezde i Partizana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U 18 sati najavljen je još jedan protest u centru grada - u vidu onih koji se održavaju već danima u isto vreme ispred Narodne Skupštine, a poznato je da u zavisnosti od kretanja okupljenih, policija zatvara određene ulice za saobraćaj.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Sudeći po svemu ovome, najbolje je ne izlaziti na ulice u ovo vreme, jer će svi ključni pravci u Beogradu biti zakrčeni. Najbolje otići ranije kući, ili ostati negde duže i izbeći nesnosne gužve koje se spremaju.

Ako ipak, morate napolje, naoružajte se strpljenjem i krenite mnogo ranije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djora

    18. april 2017 | 16:43

    Jel to hocete derbi da iskoristite kao masovni protesti,bas je jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA