≫ 

Na Novom Beogradu ispred opštine kilometarski red: Svi čekali samo jedno

Opština Novi Beograd, tradicionalno već petu godinu zaredom, organizuje za svoje sugrađane besplatne izlete

  • 0

Svi koji su danas prepodne prolazili pored opštine Novi Beograd mogli su da vide "kilometarske redove" koji su se savijali oko zgrade. Naravno, svi su bili u dielmi zbog čega na stotine, skoro po pravilu starijih građana, čeka na ulaz u opštinske prostorije.

Opština Voždovac misli na najstarije stanovnike: Besplatni izleti za penzionere (FOTO)

A čekali su zbog - besplatnih izleta koje opština Novi Beograd, tradicionalno već petu godinu zaredom, organizuje za svoje sugrađane.

- Svi punoletni Novobeograđani koji se prijave za besplatne izlete, opštine Novi Beograd ovog proleća vodiće u Segedin (Mađarska), Temišvar (Rumunija) i Etno selo Stanišići (Republika Srpska).

Izleti će biti organizovani u periodu od 1. do 15. juna – rekla je Dijana Radisavljević, zadužena za odnose sa javnošću u opštini Novi Beograd.

Ona je dodala i da se prijava vrši lično u Servisnom centru opštine Novi Beograd svakog radnog dana od 8 do 20 časova, a trajaće do popune slobodnih mesta, što objašnjava zašto su Novobeograđani u ovolikom broju pohrlili da od ranih jutarnjih časova zauzmu svoje mesto.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA