Opština Palilula obeležila slavu u Domu kulture Vlada Divljan!

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić čestitao je Markovdan svim građanima koji slave ovaj praznik i poželeo im blagostanje, mir i zdravlje.

  • 0

Jutrašnjom liturgijom u Crkvi Svetog Marka koju je služio Njegova Svetost Patrijarh Irinej, a nakon toga paljenjem slavske sveće i presecanjem kolača u Centru za kultru "Vlada Divljan" obeležena je krsna slava opštine Palilula – Markovdan.

Domaćin slave i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je, pre početka priredbe u čast opštinske slave, poželeo dobrodošlicu svim gostima i poručio da je ovaj dan važan jer okuplja sve prijatelje opštine koji se zajedno trude da iz godine u godinu stvore građanima bolje uslove za život.

- Hvala svima koji su došli, preko 300 ljudi prisustvovaće našem programu kojim ćemo obeležiti slavu, ali i podelićemo nagrade za ljude koji su u ovoj godini doprineli da budemo uspešni -  rekao je Jovičić.

Poručio je da će danas biti dodeljeno preko 15 nagrada nevladinom sektoru koji učestvuje na teritoriji opštine Palilula poput Dobrovoljnog vatrogasnog društva i Crvenog krsta, ali i svim ljudima koji na volonterskoj bazi i bez ikakvih interesa nesebično pomažu u teškim situacijama.

- Puno mi je srce jer je opština Palilula sve bolje mesto za život -  naglasio je Jovičić.

Predsednik je čestitao Markovdan svim građanima koji slave ovaj praznik i poželeo im blagostanje, mir i zdravlje. Na današnjoj ceremoniji Značka zaštite i bezbednosti na Gradskoj opštini Palilula uručena je sekretaru Crvenog krsta Palilule Slavici Musić, a Plaketa za zaštitu i bezbednost otišla je u ruke Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Palilula.

Dodeljene su, takođe, jubilarne nagrade za deset, dvadeset i trideset godina posvećenog truda i rada zaposlenima u Gradskoj opštini Palilula.

Današnjem svečanom programu prisustvovali su predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, predstavnici Grada, opštine Palilula, ali i drugih beogradskih opština.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA