Podneta krivična prijava protiv investitora u Nebojšinoj ulici

Navedeno rešenje je uručeno investitoru, kao i Zaključak o dozvoli izvršenja.

  • 4
NOVI BEOGRAD Foto: Tanjug/Rade Prelić

Građevinski inspektor podneo je krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu protiv investitora radova u Nebojinoj ulici broj 8A, zbog osnovane sumnje da je izršeno krivično delo „Građenje bez građevinske dozvole“, odnosno da je nastavljena gradnja nakon rešenja o obustavi radova, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Nadzor je započet po službenoj dužnosti, a nakon dostavljanja pravnosnažne građevinske dozvole kao i potvrde o prijavi radova. Navedena dozvola predviđa izgradnju troetažne podzemne etaže.

Postupajući građevinski inspektor izvršio je više inspekcijskih pregleda, a poslednjim zapisnikom, 17. marta ove godine, konstatovano je odstupanje u nivou projektovanih etaža. Rešenjem je naloženo investitoru da obustavi radove i pribavi izmenjene građevinske dozvole u roku od 60 dana od dana prijema rešenja.

Nastavljen je nadzor nad izgradnjom objekta na kome se nisu izvodili radovi, sve do 24. aprila kada je građevinski inspektor konstatovao da su radovi nastavljeni nakon obustave. Odmah je doneto rešenje kojim se nalaže investitoru da ukloni radove izvedene mimo građevinske dozvole. Navedeno rešenje je uručeno investitoru, kao i Zaključak o dozvoli izvršenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    14. maj 2017 | 16:56

    Tako je bez dokumenata dovoljno dato vremena...rusiti sve bahatima ?!

  • Neko

    14. maj 2017 | 17:20

    Treba imati *** pa podneti krivicnu

  • Jeretik

    15. maj 2017 | 08:54

    Jos da je navedeno ko je investitor , cisto da odmah znamo sta ce biti sa prijavom , da se smejemo il da placemo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA