≫ 

Haos u Beogradu: Preko Pančevca ljudi idu peške, velike gužve na Autokomandi i Gazeli (FOTO)

- Pančevački most vozila jedva prelaze. Putnici su napustili autobuse i išli peške jer je jedno vozilo u kvaru, pa se čekala šlep služba - javlja čitalac "Telegrafa" sa lica mesta

  • 4

Velike gužve u saobraćaju primetne su ovog jutra na mostu Gazela i na Autokomandi. Saobraćaj je naročito usporen na uglo Drinske i Savske ulice, a na Pančevačkom mostu vozila stoje.

Sudar na Gazeli, saobraćaj bio u zastoju (FOTO)

- Autokomanda je krcata, zastoji se stvaraju još od prilaznih saobraćajnica, ali i od Bulevara oslobođenja ka Slaviji, Ustaničkoj i Južnom bulevaru. Slična situacija je i na mostu Gazela, tačnije na izlazu sa mosta na nadvožnjak u Bulevaru vojvode Putnika i ulazu u Kneza Miloša ka centru grada, ali i u Takovskoj uzbrdo - kažu taksisti.

Na Brankovom mostu dolazi do sporadičnih gužvi, pa je brzina prelaska mosta za vozače prilično neizvesna.

- Gužve su i na Pančevačkom mostu, od Krnjače ka kružnom toku Bogoslovija, na samom kružnom toku, kao i na pravcu od Mirijeva, tačnije ulice Jovanke Radenković ka Bogosloviji. Na Zrenjaninskom putu se malo duže stoji, a usko grlo od Džorža Vašingtona do Braće Jugovića stvara gužve koje se protežu od Bulevara despota Stefana ka centru grada - zapažaju "Beogradski" taksisti.

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

Trenutno nema pravog kolapsa nigde, ali su primećene veće gužve i na autoputu od Dušanovca do Arene, na svim prilaznicama oko autoputa, kružnom toku Bogoslovija, Pančevačkom mostu i na pravcu od Mirijeva.

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

- Pančevački most vozila jedva prelaze. Putnici su napustili autobuse i išli peške jer je jedno vozilo u kvaru, pa se čekala šlep služba - javlja čitalac "Telegrafa" sa lica mesta.

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

Na Zrenjaninskom putu se malo duže stoji, a usko grlo od Džorža Vašingtona do Braće Jugovića stvara gužve koje se protežu od Bulevara despota Stefana ka centru grada, piše "Blic".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buba

    17. maj 2017 | 13:45

    a pupinov most...PRAZAN...samo mu je mana sto je tamo ogranicenje 50 na sat......sve do panceva i niko nezna zasto kad je taj put u rangu autoputa

  • micko

    17. maj 2017 | 10:36

    I onda kazu Dali je trebalo praviti Pupinov most?Trebace uskoro jos jedan jer danas svi imaju auto i svi hoce u centar autom!!!

  • Mix

    17. maj 2017 | 13:06

    Saobracaj u Bg je oduvek bio katastrofalan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA