Lokija više nema, otišao je u deliću sekunde: Ivaninog maltezera rastrgao je vlasnički pas u parkiću (FOTO)

Ivama Balać je apelovala na ostale vlasnike pasa da ih vode na povocu, jer "koliko god da znamo kakvi su nam psi, dovoljan je samo sekund da se desi tragedija"

  • 21

Dok je Ivana Balać šetala parkom sa svojim mini maltezerom Lokijem u nedelju oko 8 sati ujutru u parku kod hotela Palas napao ga je drugi, vlasnički pas

Dok Putin kroti akitu, Tramp šeta majmunskog pinča: Evo šta zapravo otkriva rasa psa o ličnosti vlasnika (FOTO)

Naime, akita Kin nije bio na povocu i, iz nekog razloga, napao je maltezera, koji je od ujeda uginuo na mestu.

Vlasnica se dugo mislila da li da objavi post, ali je, navodi, shvatila da bi to bilo sebično sa njene strane prema ostalim vlasnicima pasa.

- Mog psa Lokija, mini maltezera, poznatijeg kao Lajavi Krelac, u nedelju u 8 je  ujutru napao vlasnički pas akita Kin u parkiću kod Palasa. Od ujeda je na mestu uginuo. Akita nije bila na povocu, Loki jeste. Danas sam srela vlasnika, koji je bezbrižno šetao svoje kuče bez griže savesti i rekao mi da razume moj bol - napisala je Ivana Balać.

Prema njenim rečima, vlasnik psa je više puta upozoren, a Kin je napadao i ostale pse, koji su prošli sa više-manje blažim posledicama.

- Revortirani i utučeni zvali smo i komunalnu policiju i policiju i dobili smo odgovor da zovemo svaki put kad vidimo akitu bez povoca. Ali, nisam sigurna da je to rešenje. Osećam se dužno da upozorim sve koji imaju kučiće i decu i šetaju ih u parkiću kod Palasa da obrate pažnju, jer su to delići sekunde - upozorila je Ivana Balać.

Ona je apelovala sve vlasnike pasa da ih vode na povocu, jer "koliko god da znamo kakvi su nam psi, dovoljan je samo sekund da se desi tragedija".

- I dok pišem uzalud se nadam da će da proviri njušku i zalaje i da će ovaj tup bol da prođe. Ne mogu čak i lepšu sliku da pronađem - napisala je vlasnica o voljenom psu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ti

    17. maj 2017 | 17:21

    Za Akite koje su veoma opasni i agresivni psi niko nista ne kaze...cim je na tapetu pit ili staford to je galama do neba ...

  • Mala

    17. maj 2017 | 17:22

    Uhhh uhhh. Tuga. Uvek imam strah dok šetam mogu Micicu. Veliki psi pušteni, kao svi dobri. A mali vezani. Ne znam, kako da pružimo utehu. Nadam se da postoji raj za pse i da sada negde veselo laje i trcka.

  • Vesna

    17. maj 2017 | 17:30

    Akite su veoma agresivni psi,za dresuru treba dosta strpljenja i upornosti i svi psi ne samo akite ne bi trebali da se setaju bez povoca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA