≫ 

Kolaps kod Botaničke: Sve stoji, stvorila se ogromna gužva

Pojačani intezitet saobraćaja na Autokomandi ne jenjava

  • 1

Na potezu oko Botaničke bašte za katko vreme stvorila se ogromna gužva, zbog koje ni trolejbusi ne mogu da se pomere s mesta, javljaju beogradski taksisti.

NEZAPAMĆENI BEZOBRAZLUK: Udruženje biciklista TUŽILO građane koji su od svog novca popravili put i zakrpili sve rupe na Savskom nasipu (VIDEO)

- Ulice Jaše prodanovića, Cvijićeva i Takovska su trenutno prebukirane, a vozila idu po principu kreni-stani. Trlolejbusi i po nekoliko minuta stoje u mestu - kažu taksisti.

Iz GSP-a su rekli za "Blic" da je nesvakidašnji intezitet saobraćaja blokirao i kretanje njihovih vozila, te da je sa trolama inače sve u redu.

Zastoji kojih je jutros bilo na Pančevcu u pravcu ka levoj obali Dunava "premestili" su se na desnu, te će na gužve sada nailaziti oni koji se upute ka gradu.

Pojačani intezitet saobraćaja na Autokomandi ne jenjava, a veći broj vozila nalazi se u ovom trenu i na autoputu, kažu "Beogradski" taksisti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA