≫ 

Grčki vikend u Beogradu!

Zaljubljenici u Grčku će naredna dva dana u okviru manifestacije "Grčki vikend" na Trgu republike imati priliku da uživaju u lepotama kulture, muzike i tradicionalnih kulinarskih specijaliteta ove mediteranske zemlje

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Grčke kompanije koje posluju u Srbiji će kroz mnogobrojne zanimljive sadržaje predstaviti ovu za mnoge građane omiljenu turističku zemlju, a neke od njih su najavile i pregršt iznenađenja.

Nagradne igre, takmičenja u pucanju na koš, pogodnosti za turistička putovanja u Grčku, razlog su više da sugrađani ovog vikenda od 14 do 22 časa posete štand Piraeus banke.

Prvog dana vikenda posetioci štanda će moći da učestvuju u košarkaškom takmičenju, a oni koji budu postigli najviše koševa u nizu dobiće dres majice u kojima mogu da bodre naše košarkaše na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci.

Građani će moći da dobiju i više informacija o nagradnoj igri Piraeus banke koja, kao zvanični sponzor Košarkaškog saveza Srbije, nasrećnije dobitnike vodi na Eurobasket.

Nedelju je Piraeus banka posvetila onima koji će ove godine letovati u Grčkoj. Banka ove sezone nudi mnoštvo pogodnosti Travel&Smile kartice, a pripremila je i nagradni kviz u kome će najsnalažljiviji dobiti lepe poklone.

Manifestacija Grčki vikend realizuje se drugi put zaredom, a ulaz za sve građane je besplatan.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA